Direct la continutul paginii »

Cutit cu lama circulara Olfa RTY-3/GGalerie foto

Unealta de tăiat OLFA cu lamă circulară de 60 mm. Construcția ergonomică asigură o prindere comodă și utilizare ușoară.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

24
 1. Cutit pentru decoratii Olfa TK-4


  Cutit pentru decoratii Olfa TK-4 - Cuțit de dimensiuni mici, cu lamă din oțel inoxidabil. Se comercializează în seturi de 4 culori (rosu, gri, alb și galben).

 2. Cutit pentru decoratii Olfa CMP-1


  Cutit pentru decoratii Olfa CMP-1 - Cuțit de tăiat circular, diametrul decupărilor variind între 1-15 cm. Are inclus 5 lame de rezervă și o rondelă de protecție.

 3. Lame de schimb Olfa PIB45-1


  Lame de schimb Olfa PIB45-1 - Pentru cuțite RTY-2-DX.

 4. Cutit pentru decoratii Olfa PC-L 800


  Cutit pentru decoratii Olfa PC-L 800 - Proiectat pentru a tăia materialele dure: plastic, PVC sau SIKO. Mânerul cuțitului conține două lame de rezervă. Produce o tăietură foarte fină și subțire, care permite ruperea exactă a materialelor plastice.

 5. Lame de schimb Olfa RB18-2


  Lame de schimb Olfa RB18-2 - Lame de schimb Olfa RB18-2. Pentru cuțite RTY-4, PRC-2, CMP-3.

 6. Cutit pentru decoratii Olfa AK4


  Cutit pentru decoratii Olfa AK4 - Cuțit pentru lucrări artistice de precizie, cu următoarele caracteristici: mâner cu garnitură de cauciuc, schimbare rapidă a lamei, construcție perfect echilibrată.

Vezi Cutit cu lama circulara Olfa RTY-3/G in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL