Direct la continutul paginii »

Cutit cu lama circulara Olfa RTY-2/GGalerie foto

Primul model cu lamă circulară de 45 mm, dezvoltat de către OLFA în anul 1979, cu un înveliș de protecție care acoperă tăișul și mâner ergonomic. Se utilizează de asemenea la tăierea materialelor textile.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Verla SRL- Verla este un distribuitor important pe piata materialelor pentru industria publicitara si decoratiuni - In cei 20 de ani de activitate a reusit acest lucru cu o echipa puternica de profesionisti, preocupati in permanenta de informarea si consilierea clientilor sai din toate judetele tarii si prin promovarea pe piata romaneasca a marcilor de calitate. - Verla furnizeaza colaboratorilor sai materiale si echipamente de prelucrare a acestora, astfel: * Folii adezive profesionale - ...

25
 1. Cutit cu lama circulara Olfa RTY-3/G


  Cutit cu lama circulara Olfa RTY-3/G - Unealta de tăiat OLFA cu lamă circulară de 60 mm. Construcția ergonomică asigură o prindere comodă și utilizare ușoară.

 2. Cutit pentru decoratii Olfa TK-4


  Cutit pentru decoratii Olfa TK-4 - Cuțit de dimensiuni mici, cu lamă din oțel inoxidabil. Se comercializează în seturi de 4 culori (rosu, gri, alb și galben).

 3. Cutit pentru decoratii Olfa CMP-1


  Cutit pentru decoratii Olfa CMP-1 - Cuțit de tăiat circular, diametrul decupărilor variind între 1-15 cm. Are inclus 5 lame de rezervă și o rondelă de protecție.

 4. Lame de schimb Olfa PIB45-1


  Lame de schimb Olfa PIB45-1 - Pentru cuțite RTY-2-DX.

 5. Cutit pentru decoratii Olfa PC-L 800


  Cutit pentru decoratii Olfa PC-L 800 - Proiectat pentru a tăia materialele dure: plastic, PVC sau SIKO. Mânerul cuțitului conține două lame de rezervă. Produce o tăietură foarte fină și subțire, care permite ruperea exactă a materialelor plastice.

 6. Lame de schimb Olfa RB18-2


  Lame de schimb Olfa RB18-2 - Lame de schimb Olfa RB18-2. Pentru cuțite RTY-4, PRC-2, CMP-3.

Vezi Cutit cu lama circulara Olfa RTY-2/G in catalogul online de produse al Verla SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Verla SRL