Direct la continutul paginii »

Cutii plexic pentru piese marunteGalerie foto

Cutii plexic pentru piese marunte 55/50/80 mm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Dagbest SRLS.C. Dagbest SRL Sibiu, a fost infiintata ca societate cu capital privat in anul 1991 si are ca obiect de activitate productia publicitara outdoor si indoor. Avand un colectiv dinamic si profesionist si o experienta de peste 20 ani, va stam la dispozitie cu idei si solutii pentru promovarea companiei si produselor dumneavoastra, prin oferta noastra in domeniul productiei publicitare: creatie si productie de firme luminoase, litere volumetrice, inscriptionari cu autocolant, totemuri si ...

61
  1. Panouri parazapezi protectie drumuri


    Panouri parazapezi protectie drumuri - Panouri de protectie drumuri din tabla zincata pe cadru de otel striat , 1800 1850 mm .

  2. Firma bar cu neon rosu


    Firma bar cu neon rosu - Firma bar cu neon rosu montata pe un disc din alucobond (material stratificat) cu diametrul de 8000 mm.

  3. Tocator de mere cu motor electric


    Tocator de mere cu motor electric - tocator de fructe cu motor electric de 2,2 kw/3000 de rot de uz gospodaresc ,productiv , pana la 3 tone /ora ,stabil usor de folosit are cuva ,tocator si cutitele zincate, evacueaza direct in butoiul de 120 litrii.

Vizualizare profil companie: Dagbest SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: cutii plexic;