Direct la continutul paginii »

Curs Limba Engleza pentru adulti, autorizat CNFPA, Bucuresti

Curs Limba Engleza pentru adulti, autorizat CNFPA, Bucuresti

Participantii la cursurile de limba engleza vor beneficia de pretul special de 10 RON/ora.

CURSURI ENGLEZA PENTRU ADULTI (alte detalii - www.engleza-franceza.ro)

Cursurile de limba engleza organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale in folosirea unei limbi straine: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris si interactiunea in conversatie.
Toate modulele de studiul limbii engleze sunt structurate in conformitate cu cerintele Cadrului european comun de referinta pentru invatarea/predarea si evaluarea competentelor in domeniul limbilor.

Oferta educationala (www.engleza-franceza.ro) pentru cursurile de limba engleza este structurata modulat pentru fiecare nivel de studiu: incepator, mediu, avansat. Acestor module li se adauga programele de perfectionare: Curs engleza conversatie si Curs engleza pentru afaceri. Fiecare modul, cu exceptia modulului pentru incepatori, incepe cu un test care permite evaluarea nivelului de cunostinte real al fiecarui cursant si incadrarea acestuia in grupa sau modulul potrivit.

In urma examinarii finale, cursantii vor obtine certificat de absolvire emis de CNFPA recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.

ORGANIZAREA CURSURILOR DE LIMBA ENGLEZA (detalii - www.engleza-franceza.ro)

Cursul standard se adreseaza persoanelor care doresc sa inceapa studiul limbii engleze dar si celor care vor sa-si consolideze cunostintele deja dobandite. Cursantii pot opta pentru unul dintre cele 3 module: engleza incepatori (modul A1+A2), engleza mediu (modul B1+B2) si engleza avansati (modul C1). Fiecare modul se desfasoara pe parcursul a 88 ore didactice, ritmul de studiu fiind de 3 - 4 ore sustinute de doua ori pe saptamana.

Persoanele cu un program foarte aglomerat in timpul saptamanii se pot inscrie la cursuri de week-end si pot parcurge cele trei module sambata, cate 4 ore.

TOP QUALITY MANAGEMENT a pregatit pentru cursurile de engleza pentru afaceri si conversatie (http://www.engleza-franceza.ro/)teme variate din toate domeniile, astfel incat acestea sa acopere toate sferele de interese. Cursurile de engleza pentru afaceri se adreseaza persoanelor care stapanesc deja limba engleza dar vor sa se specializeze in limbajul afacerilor, in timp ce cursurile de conversatie reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care stiu deja limba engleza dar au dificultati de structurare a conversatiei. Ambele cursuri se desfasoara in sistem interactiv punandu-se accent pe dialoguri si jocuri de rol. Fiecare curs se desfasoara pe parcursul a 44 ore didactice, ritmul de studiu fiind de 3 ore pe saptamana.

Cusurile de limba engleza organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT sunt sustinute de lectori cu vasta experienta in domeniu si inalta tinuta profesionala.

O grupa se constituie cu minimum 7 cursanti. Cursurile incep in fiecare luna in functie de completarea grupelor. TOP QUALITY MANAGEMENT isi rezerva dreptul de modificare a datei de incepere a cursurilor.


COSTUL CURSURILOR DE LIMBA ENGLEZA

Costul unei ore didactice este de 10 RON reprezentand: prestatia lectorului, testari intermediare si materiale de studiu. Taxa de examinare pentru obtinerea certificatului CNFPA se achita separat.

Pentru inscriere la cursurile de limba engleza va rugam sa accesati sectiunea "Inscriere cursuri". Informatii suplimentare puteti obtine la tel. 021/340.04.30 si 0724 370 347 si/sau prin e-mail: [email protected]; [email protected]   Contacteaza firma


Vezi Curs Limba Engleza pentru adulti, autorizat CNFPA, Bucuresti in catalogul online de produse al Top Quality Management SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Top Quality Management SRL


Resurse web Curs Limba Engleza pentru adulti, ...

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
4