Direct la continutul paginii »

Curs Analiza Cost-beneficiu, Bucuresti, 12 – 14 Ianuarie 2012

Curs Analiza Cost-beneficiu, Bucuresti, 12 – 14 Ianuarie 2012

Programul se adreseaza persoanelor care conduc firme private sau care au ca sarcina de serviciu sa elaboreze documentatia pentru Accesarea Fondurilor Structurale, persoanelor aflate in posturi cheie precum: contabil sef, director economic sau in orice alt post ce contribuie la managementul economic si financiar al firmelor; persoanelor din birourile, compartimentele de Proiecte si Programe din cadrul Administratiei Publice Locale si Regionale, dar si celor care doresc sa elaboreze o Analiza Cost-Beneficiu conform normelor europene si nationale in vigoare.

Cu un puternic caracter interactiv, se pune accent pe dobandirea cunostintelor teoretice, dar si dezvoltarea aptitudinilor si competentelor practice.
Trainerii nostrii sunt experti evaluatori proiecte europene, cu peste 15 ani experienta in Managementul de proiect.
Cursul este structurat in doua parti:
• Partea teoretica - livrarea de cunostinte si informatii
• Partea practica - ce consta in aplicatii practice pentru fiecare sesiune teoretica. Se urmareste astfel internalizarea cunostintelor si informatiilor dobandite in partea de teorie, pentru a putea fi mai bine intelese si aplicate.
Se desfasoara pe parcursul a 3 zile si urmareste familiarizarea participantilor cu necesitatea, obiectivele, structura, modul de elaborare sau, dupa caz, intocmirea dosarului de achizitie publica pentru selectarea de consultanti care sa elaboreze Analiza Cost-Beneficiu. In timpul cursului se vor oferi exemple practice de aplicare a art. 55 din Regulamentul 1083/2006 (si nu numai) in calculul costurilor eligibile ale unui proiect, precum si modele de completare a documentatiei
Perioada de desfasurare: 12, 13, 14 ianuarie 2012
Metoda de instruire: interactiv, participativ, practic în domeniul de activitate
Taxa de participare: 1.000lei/participant (fara TVA). Aceasta reprezinta costul integral al cursului si include suportul de curs si pauzele de cafea.
Plata cursului poate fi facuta in doua transe (prima transa pana in prima zi de curs inclusiv, iar a doua, pana in ziua examenului).

OFERTA!!
Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 22 decembrie si beneficiati de taxa redusa de participare de 900lei/participant.


Lectori: Victoria Goldenberg-Vaida - cu o experienta de peste 30 de ani in managementul financiar al proiectelor de infrastructura, in dezvoltarea curriculelor de curs pe temele “analiza financiara” si “managementul proiectelor de infrastructura”, precum si in realizarea manualelor de implementare a proiectelor cu finantare nerambursabila. Victoria Goldenberg-Vaida a participat la elaborarea procedurilor financiare pentru programul Phare 1998 in colaborare cu Ministerul Finantelor. Este consultant senior avand experienta vasta in urmatoarele domenii principale: managementul financiar al proiectelor, instruirea adultilor; analiza cost / beneficiu; campanii de informare si constientizare, realizarea manualelor de implementare, evaluarea proiectelor de infrastructura.

Are o experien în peste 35 de proiecte / programe internaionale sau cu participare internaional (EU Phare, Fonduri Structurale, World Bank, IBRD, USAID, British Know-How Fund etc). In prezent, indeplineste functia de expert-consultant intr-o serie de proiecte finantate de Uniunea Europeana, fiind implicata atat in evaluarea proiectelor pentru diferite programe operationale (cca. 800 de proiecte evaluate), in implementare dar si ca lector avand numeroase certificari cat si ca Formator Acreditat CNFPA. Este membru al Asociatiei Internationala a Consultantilor (AIC), si Asociatiei Romana a Evaluatorilor de PPP (RoSE).

Tatiana Bratescu - Consultant senior cu o experienta de 5 ani ca manager de trezorerie bancara, prin administrarea curenta a unei medii de 200 milioane de Euro incluzand si raportarile financiare zilnice, saptamanale sau lunare prin administrarea unor baze de date relationale prelucrate cu limbaj de tip imperative; Administrarea, reconcilierea si regularizarea de datorii suverane. Membru a 2 echipe de audit dup standardele IFRS: 1995 Ernst&Young si KPMG in 2006.
Cunoaterea legislaiei nationale si comunitare în domeniul investiiilor, ajutorului de stat, achizitiilor publice.

Experienta semnificativa in dezvoltarea de proceduri referitoare la monitorizarea si controlul diferitelor activitati cu caracter financiar, atat in piata nebancara, cit si pe piata bancara. Experienta relevanta ca expert financiar in evaluarea financiara a proiectelor de investiii finanante din fonduri publice ( Phare, fonduri structurale, banci de stat).
Incepand cu luna iulie 2008 pana in prezent, are experienta ca evaluator independent, expert finaciar pentru evaluarea tehnica si financiara a cca. 100 de proiecte de investitii în cadrul POR, si POSCCE. In perioada iulie-octombrie 2001, a fost evaluator independent numit de Delegatia UE la Bucuresti pentru evaluarea conformitatii, eligibilitatii si evaluarea tehnico finaciara a peste 200 de proiecte de investitii in Regiunea Bucureti Ilfov.

Irina Colceru - absolventa a Facultatii Relatii Economice Internationale, a activat in cadrul diplomatic, are numeroase certificari si participari la seminarii: “Professional Partnership Qualification for South East Europe”, Germania, “Macroeconomic policies” organizat de Guvernul Coreei de Sud; Comisia Europeana, monitorizare proiecte DG Enlargement si DG Regio in Belgia (Bruxelles) si in Grecia (Atena) in Ministerul Economiei si Finantelor si Minsterul Agriculturii, si la Autoritatea Regionala de Management din Tripoli Pelopones; forumul “Evaluation of the Structural Funds”, Ungaria. Este membru al Asociatiei Internationala a Consultantilor ( AIC), si Asociatiei Romana a Evaluatorilor de PPP (RoSE). Este consultant international, are o experienta de peste 15 de ani in managementul financiar al proiectelor adresate diferitilor beneficiari.

A activat atat in mediul privat cat si non-guvernamental dar si în institutii guvernamentale responsabile de pregatirea României pentru aderare la Uniunea Europeana, este un bun cunoscator al mecanismelor de functionare a institutiilor europene si instrumentelor financiare comunitare. In prezent este consultant intr-o serie de proiecte finantate de Uniunea Europeana, fiind implicata atat in evaluarea proiectelor pentru diferite programe operationale (cca. 800 de proiecte evaluate), in implementare dar si ca lector avand numeroase certificari cat si Formator Acreditat CNFPA.

Erika Tusa - este licentiata in economie, avand Masterat în economie la Catedra de Cibernetic, Statistica si Informatica economica, Academia de Studii Economice. Are experienta in implementarea a peste 20 de proiecte finantate international, fiind consultant senior - Expert- economic si /sau financiar. Dr. Erika Tusa poseda o vasta experienta in economia mediului, analiza de date, evaluarea financiara a aspectelor de mediu a diferitelor proiecte si dezvoltarea modelelor si matricelor de cost.

A elaborat diferite proiecte de gestionare a deseurilor cu o competenta evaluare a costurilor si planificare financiara la nivel regional si national si poseda solide cunostine în domeniul legislatiei EU legate de mediu.
    Contacteaza firma


Lista produse oferite de Best Euro Financial Consulting SRL

 1. Curs Expert Achizitii Publice,acreditat Cnfpa, Bucuresti, 12 – 26 Ianuarie 2012.
  Curs Expert Achizitii Publice,acreditat Cnfpa, Bucuresti, 12 – 26 Ianuarie 2012. - Acest curs poate fi urmat atat de catre persoanele care lucreaza deja, cat si de cele care ar dori sa lucreze in domeniul achizitiilor publice. Se adreseaza atat autoritatilor contractante, cat si celor care doresc sa participe la licitatii publice, in calitate de ofertanti. Cu un puternic caracter ...
 2. Curs acreditat CNFPA „Manager proiect”, la Bucuresti, in perioada 10 decembrie – 7 ianuarie 2012.
  Curs acreditat CNFPA „Manager proiect”, la Bucuresti, in perioada 10 decembrie – 7 ianuarie 2012. - Invata de la profesionisti cum sa elaborezi si sa implementezi un proiect. Vrei o diploma de Manager de proiect recunoscuta international? O poti obtine cu doar 650 lei (TVA inclus). BEFC are onoarea de a va invita sa participati la cursul acreditat CNFPA „Manager proiect”, la Bucuresti, ...
 3. Vrei o diploma de Manager de proiect recunoscuta international?
  Vrei o diploma de Manager de proiect recunoscuta international? - Invata de la profesionisti cum sa elaborezi si sa implementezi un proiect. BEFC are onoarea de a va invita sa participati la cursul acreditat CNFPA „Manager proiect”, la Bucuresti, in perioada 29 noiembrie - 12 decembrie 2011. OFERTA!! Trimiteti formularul de inscriere pana la ...
 4. Curs Formator De Formare Profesionala, Autorizat Cnfpa
  Curs Formator De Formare Profesionala, Autorizat Cnfpa - Vrei sa devii Formator autorizat CNFPA? Ai experienta intr-un domeniu si te gandesti ca ai putea sa ii inveti si pe altii, sau pur si simplu iti face placere sa predai cursuri de formare profesionala pentru adulti? Best Euro Financial Consulting are onoarea de a te invita sa participi ...
 5. Vrei o diploma de Manager de proiect recunoscuta international?
  Vrei o diploma de Manager de proiect recunoscuta international? - BEFC are onoarea de a va invita sa participati la cursul acreditat CNFPA „Manager proiect”, la Bucuresti, in perioada 27 octombrie – 19 noiembrie 2011. OFERTA!! Trimiteti formularul de inscriere pana la data de 24 octombrie si beneficiati de taxa redusa de doar 600 ...
Vizualizare profil companie: Best Euro Financial Consulting SRL


Resurse web Curs Analiza Cost-beneficiu, Bucuresti, ...

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
97