Direct la continutul paginii »

CREION MECANIC 0.35MM TIKKY 3 BURGUNDI ROTRINGGalerie foto

Design modern si ergonomic; corp din plastic rezistent; varf placat cu crom; grip confortabil pentru stabilitate in scriere; radiera incorporata.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

4
 1. COMPAS COMPACT UNIVERSAL ROTRING


  COMPAS COMPACT UNIVERSAL ROTRING - Rapid si usor de reglat, cu un maner ergonomic, compasul compact poate realiza cercuri cu diametrul de pana la 360 mm. Lungimea compasului 160 mm. Pivotul cu diametrul de 3.5 mm. Ambele picioare sunt reglabile.

 2. COMPAS COMPACT SIMPLU ROTRING


  COMPAS COMPACT SIMPLU ROTRING - Cu ajutorul acestui compas pot fi desenate cercuri cu diametrul de pana la 360 mm, cu o mai mare precizie datorita rotitei centrale. Compasul are incluse ace si mine de rezerva. Lungimea 170 mm; Pivotul cu diametrul de 4 mm; Maner ergonomic; Ambele picioare sunt reglabile.

 3. COMPAS COMPACT MIC ROTRING


  COMPAS COMPACT MIC ROTRING - Rapid si usor de reglat, compasul universal poate realiza cercuri cu diametru de pana la 360 mm. Lungimea compasului 130 mm; Pivotul cu diametru de 3.5 mm.

 4. COMPAS CENTRO 8 PIESE ROTRING


  COMPAS CENTRO 8 PIESE ROTRING - Trusa contine: 2 compasuri universale Centro, tija - prelungitor, mini compas reversibil, instrument pentru desen, mine de grafit si ace de rezerva. Diametrul cercului este de aproximativ 540 mm.

 5. COMPAS CENTRO 7 PIESE ROTRING


  COMPAS CENTRO 7 PIESE ROTRING - Trusa contine: compas universale Centro, tija - prelungitor, mini compas reversibil, instrument pentru desen, mine de grafit si ace de rezerva. Diametrul cercului este de aproximativ 540 mm.

 6. CAP ISOGRAPH 0.10MM ROTRING


  CAP ISOGRAPH 0.10MM ROTRING - Cap pentru stilou Isograph cu varf metalic rezistent, pentru desen tehnic pe hartie si calc. Asigura precizie si calitate. Latimea de trasare: 0.10 - 2.00 mm.

Vezi CREION MECANIC 0.35MM TIKKY 3 BURGUNDI ROTRING in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL