Direct la continutul paginii »

COMPAS COMPACT MIC ROTRINGGalerie foto

Rapid si usor de reglat, compasul universal poate realiza cercuri cu diametru de pana la 360 mm. Lungimea compasului 130 mm; Pivotul cu diametru de 3.5 mm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

13
 1. COMPAS CENTRO 8 PIESE ROTRING


  COMPAS CENTRO 8 PIESE ROTRING - Trusa contine: 2 compasuri universale Centro, tija - prelungitor, mini compas reversibil, instrument pentru desen, mine de grafit si ace de rezerva. Diametrul cercului este de aproximativ 540 mm.

 2. COMPAS CENTRO 7 PIESE ROTRING


  COMPAS CENTRO 7 PIESE ROTRING - Trusa contine: compas universale Centro, tija - prelungitor, mini compas reversibil, instrument pentru desen, mine de grafit si ace de rezerva. Diametrul cercului este de aproximativ 540 mm.

 3. CAP ISOGRAPH 0.10MM ROTRING


  CAP ISOGRAPH 0.10MM ROTRING - Cap pentru stilou Isograph cu varf metalic rezistent, pentru desen tehnic pe hartie si calc. Asigura precizie si calitate. Latimea de trasare: 0.10 - 2.00 mm.

 4. SEPARATOARE INDEX PLASTIC 1-10 NOKI


  SEPARATOARE INDEX PLASTIC 1-10 NOKI - Index din material plastic. Prevazut cu 11 perforatii.Format A4 (225 x 297 mm).

 5. PERFORATOR 40 COLI MODEL P840 METALIC NEGRU NOKI


  PERFORATOR 40 COLI MODEL P840 METALIC NEGRU NOKI - Perforator metalic. Diametrul perforatiei: 5,5 mm. Distanta dintre perforatii: 80 mm. Capacitate de perforare: maxim 40 coli.

 6. PERFORATOR 30 COLI MODEL P830 METALIC NEGRU NOKI


  PERFORATOR 30 COLI MODEL P830 METALIC NEGRU NOKI - Perforator din metal. Capacitatea de perforare: 30 coli.

Vezi COMPAS COMPACT MIC ROTRING in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL