Direct la continutul paginii »

Class box , 3 sertare, ALPINO BabyGalerie foto

Cutie carton, utila pentru organizarea materialelor pentru scoala. Contine: 32 carioci, 8 culori x 4 buc., 36 creioane cerate, 12 culori x 3 buc., 36 creioane colorate, 12 culori x 3 buc.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

17
 1. Creioane colorate, cutie carton, 12 culori/set, ALPINO Baby


  Creioane colorate, cutie carton, 12 culori/set, ALPINO Baby - Creioane colorate, ideale pentru copii datorita dimensiunii groase si minei din ceara moale, foarte usoare. Ambalare in cutie de carton.

 2. Carioca lavabila, 10 culori/set, ALPINO Baby


  Carioca lavabila, 10 culori/set, ALPINO Baby - Ideale datorita varfului special care nu se turteste, coloreaza din orice unghi si se pot spala. Ambalare in cutie de carton.

 3. Tempera lavabila, pentru pictura cu mana, 4 x 40ml/set + 4 bureti, ALPINO Baby Finger Paint


  Tempera lavabila, pentru pictura cu mana, 4 x 40ml/set + 4 bureti, ALPINO Baby Finger Paint - Acuarele pentru pictura cu mana, cu textura speciala astfel incat copiii pot controla prima lor pictura. Ambalare in cutie de carton. 4 recipiente de 40 ml. 4 bureti pentru pictat.

 4. Creioane cerate, cutie carton, 12 culori/set, ALPINO Baby


  Creioane cerate, cutie carton, 12 culori/set, ALPINO Baby - Creioane colorate, ideale pentru copii datorita dimensiunii groase. Nu pateaza. Sunt foarte usoare.

 5. Set ALPINO Crea + TEXTILE - creioane cerate


  Set ALPINO Crea + TEXTILE - creioane cerate - Set creioane cerate, pentru textile. Nr. creioane: 12. Pentru decorarea diferitelor suprafete textile( sepci, tricouri, tenisi etc.).

 6. Set ALPINO Crea + METALIX - carioca


  Set ALPINO Crea + METALIX - carioca - Contine 7 carioci pentru orice tip de suprafata. Pentru decorarea pe carton, lemn, sticla, piele, plastic, metal, piatra etc. Se foloseste pe suprafete de culoare inchisa pentru un efect uimitor.

Vezi Class box , 3 sertare, ALPINO Baby in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL