Direct la continutul paginii »

Circuit 2016 Nopti albe in Moscova – Sankt Petersburg 05.07 – 11.07.2016

Circuit 2016 Nopti albe in Moscova – Sankt Petersburg 05.07 – 11.07.2016

Nopti albe


SANKT PETERSBURG – MOSCOVA


SANKT PETERSBURG – TARSKOE SELO – PAVLOVSK – PETERHOF – MOSCOVA

Va invitam sa va bucurati de fenomenul astronomic unic al “belye nochi” (noptile albe), in timpul carora orasele sunt scaldate in fiecare noapte intr-o lumina stralucitoare, perlata, care adauga inca o nota de mister si magie unei Rusii deja enigmatice. Veti descoperi Sankt Petersburgul, „Capitala Nordului” asa cum este denumit orasul fondat de Petru cel Mare pe Neva, va veti imbogati cu diversitatea comorilor culturale ale Rusiei de ieri si de astazi, veti pasi pe urmele istoriei in centrul orasului care in prezent face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Va propunem sa admirati comorile tarilor in timp ce explorati Moscova, cu Kremlin cel incarcat de istorie, catedralele de poveste (inclusiv fabuloasa Catedrala a Sfantului Vasile) si operele de arta eterne.

Perioada: 05.07 – 11.07.2016

ZIUA 1 / 05.07.2016: BUCURESTI – AMSTERDAN – SANKT PETERSBURG
Intalnire cu conducatorul de grup la Aeroportul Henri Coanda, la ora 05:00 (in fata ghiseului de imbarcare al companiei KLM). Plecare cu zborul companiei KLM, KL 1372 (07:10 / 09:00) spre Amsterdam si mai departe cu zborul KL 1395 (12:45 / 16:35) spre Sankt Petersburg. Sosire la Sankt Petersburg, oras fondat de Petru cel Mare in anul 1703 ca o “fereastra catre Europa”, fiind la acea data a doua capitala a Imperiului Rus, pana in anul 1918. Transfer la Hotel Park Inn Pribaltyskaya 4* (sau similar). Seara, optional, se poate organiza o plimbare pe canale pentru a surprinde spectacolul unic al ridicarii si coborarii podurilor.
ZIUA 2 / 06.07.2016: SANKT PETERSBURG
Mic dejun. Insotiti de ghidul local, vom porni intr-un tur panoramic al orasului Sankt Petersburg, al doilea oras ca marime al Rusiei, care include Bulevardul Al. Nevsky cu celebrele sale poduri, Piata Palatului de Iarna, locul de desfasurare a unor importante momente din istoria Rusiei, Amiralitatea, fluviul Neva cu podurile care se ridica noaptea, Catedrala Sf. Isaac (intrare optionala), Crucisatorul Aurora, Piata Senatului, Fortareata Petru si Pavel, emblema orasului si locul unde se odihnesc multi dintre fostii tari ai Rusiei, Monumentul lui Petru cel Mare si Catedrala Fecioarei din Kazan (intrare optionala). Cazare.
ZIUA 3 / 07.07.2016: SANKT PETERSBURG – PETERHOF
Mic dejun. Insotiti de ghidul local, incepem ziua cu vizitarea Muzeului Ermitaj, unul dintre cele mai mari si mai bogate muzee din lume, cu peste 3 milioane de piese provenite din toate colturile lumii. Excursie optionala de aprox. 4 ore la Petrodvoret (Peterhof) (deplasarea la Peterhof se va face cu vaporas, iar intoarcerea cu autocarul), unde se viziteaza Palatul construit de Petru cel Mare, pe tarmul Golfului Finic, resedinta oficiala imperiala de vara pana in anul 1917, cunoscut si sub numele de “Capitala Fantanilor”, dupa modelul de la Versailles. Marele Palat, Parcul Iubirii, fantanile si cascadele constituie un magnific ansamblu inchinat victoriilor militare ale lui Petru cel Mare si glorioasei armate navale rusesti. Intoarcere la hotel pentru cazare.
ZIUA 4 / 08.07.2016: SANKT PETERSBURG – TARSKOE SELO – PAVLOVSK – MOSCOVA
Mic dejun. Posibilitate de excursie optionala de o zi la Satul Puskin (Tarskoe Selo), resedinta preferata de vara preferata a marilor femei de pe tronul Rusiei. Ecaterina I a primit in dar acest tinut de la sotul sau Petru cel Mare, iar fiica sa, Elisabeta, a construit aici un minunat palat in stil baroc, vopsit in albastru si alb. Imparateasa Ecaterina a II-a a petrecut mult timp in aceste locuri, unde numerosi artisti si arhitecti europeni renumiti au creat interioarele si pavilioanele. Sute de poeti rusi, de la Puskin la Ahmatova, s-au inspirat din frumusetea acestui domeniu regal, un simbol al Rusiei seculare, al puterii imperiale, al culturii si felului de viata rus din secolele de aur. Palatul este o bijuterie: dincolo de portile aurite, vom trece de peluzele tunse, vom urca si intra in saloane cu pereti pinacoteca, cu mobilier sculptat si tavane care adapostesc vechile costume ale nobilimii si alte obiecte decorative de valoare. Rusia imperiala, culta si pretentioasa, o “regasim” in Marea Sala a Balului, o incapere cu peretii si tavanul aurite in care lumina este multiplicata de oglinzi. Cea mai uimitoare dintre atractiile de aici este insa "camera de chihlimbar", faurita din 10.000 kg de placi de chihlimbar, poleite cu foita de aur, creata de catre artizanii germani si rusi la inceputul sec. al XVIII-lea si oferita de catre regele Prusiei, Friedrich Wilhelm I, aliatului sau rus, tarul Petru cel Mare, in anul 1716. Mutat de germani in Konigsberg in anul 1941, tezaurul a disparut in anul 1944 dupa bombardamentul aliatilor, dand nastere la numeroase ipoteze si teorii privind locul in care ar fi ascuns. Reconstituirea a costat statul rus o avere, dar totul a trebuit sa fie gata la timp, in anul 2003, atunci cand Vladimir Putin a invitat la sarbatorirea a 300 de ani de la fondarea orasului in care s-a nascut - Sankt Petersburg - liderii intregii lumi. Ziua continua cu vizitarea Palatului Pavlovsk, construit de imparateasa Ecaterina pentru fiul ei, viitorul imparat Pavel I, unde se poate admira si una dintre cele mai impresionante gradini in stil englezesc din Europa. Transfer la aeroport pentru zborul companiei Aeroflot, SU 25 (19:30 / 20:45) spre Moscova. Sosire in Moscova, capitala Rusiei, metropola situata pe malurile fluviilor Oka si Volga, care, cu cei aproximativ 8 milioane de locuitori, este in prezent nu numai sediul guvernului rus, ci si un loc cu multe atractii de renume mondial. Transfer la Hotel Holiday Inn Suschevskiy 4* (sau similar) pentru cazare.
ZIUA 5 / 09.07.2016: MOSCOVA
Mic dejun. Insotiti de ghidul local, vom face un tur panoramic al orasului Moscova care include: Piata Rosie, construita in sec. al XVI-lea de Ivan cel Groaznic, Catedrala Sf. Vasile si Manastirea Novodevici (intrarea nu este inclusa) cu zidurile sale crenelate si colorate in rosu si alb si cupolele aurite. Manastirea cu 5 cupole este situata in apropierea Moscovei si a fost construita de tatal lui Ivan cel Groaznic, fiind denumita initial Catedrala Maicii Domnului din Smolensk, in semn de venerare a Icoanei de la Smolensk, despre care se spune ca a fost pictata de insusi Sfantul Luca. Aceasta s-a transformat rapid intr-o manastire a fetelor si femeilor aristocratiei ruse, care preferau sa se calugareasca sau erau fortate sa faca acest lucru de catre tatii lor ca urmare a divortului sau a mortii barbatilor lor. Atat prima sotie, cat si sora lui Petru cel Mare au fost calugarite aici, la Manastirea Novodevici. Veti avea sansa de a vedea cel mai frumos si mai romantic loc din Moscova, cu o valoare istorica si arhitecturala inestimabila: clopotnita in stil baroc din sec. al XVII-lea, despre care se spune ca este cea mai frumoasa clopotnita din intreaga Rusie. Urmeaza apoi o plimbare cu metroul moscovit, un adevarat muzeu subteran, o impresionanta atractie turistica datorita decorurilor spectaculoase si unice ale fiecarei statii, realizate de renumiti sculptori rusi, arhitecti si artisti. Cazare.
ZIUA 6 / 10.07.2016: MOSCOVA
Mic dejun. Astazi vom continua explorarea capitalei rusesti cu vizitarea Kremlin-ului, celebru complex arhitectonic si istoric fortificat, situat in inima metropolei, marginit de raul Moscova (la sud), Catedrala Sf. Vasile si Piata Rosie (la est) si Gradinile Alexandru (la vest), fiind cea mai cunoscuta dintre cetatile rusesti (numite kremlin), care include 4 palate, 3 catedrale si un impunator zid de incinta, prevazut cu 20 de turnuri. Fosta resedinta a tarilor Rusiei si resedinta oficiala actuala a presedintelui Rusiei, Kremlin-ul este un ansamblu arhitectural unic, care a inceput sa fie construit in sec. al XV-lea. Vom admira Piata Catedralei – centrul Kremlin-ului, Catedrala Adormirea Maicii Domnului, principala catedrala a Rusiei si locul de incoronare a tarilor Rusiei, un adevarat giuvaer al arhitecturii medievale rusesti, numita “minune” datorita turlelor care dau senzatia ca plutesc in aer. Vom putea admira, de asemenea, Catedrala Bunavestire, cu cele 9 cupole aurite si fosta biserica privata a tarilor Rusiei, Catedrala Arhanghelului Mihail – locul de inmormantare al tarilor, faimosul Clopot al lui Ivan cel Mare care dateaza din sec. al XVI-lea si Tunul Tar. Dupa-amiaza va propunem o vizita optionala la Galeriile Tretyakov, tezaurul national de arta al Rusiei si unul dintre cele mai mari muzee din lume. Colectia Galeriei este compusa in intregime din opere rusesti si artisti care si-au adus contributia la istoria artei rusesti sau au fost in stransa legatura cu ea. Colectia contine mai mult de 150.000 de lucrari de pictura, sculptura si grafica, creata de-a lungul secolelor de generatii succesive de artisti din Rusia (colectia privata a lui Pavel Tretyakov, un comerciant local de la sfarsitul sec. al XIX-lea pe colectia caruia s-a fondat Galeria si operele altor artisti rusi, precum Vasili Surikov, Ilia Repin si Konstantin Korovin). Cazare.
ZIUA 7 / 11.07.2016: MOSCOVA – AMSTERDAM – BUCURESTI
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul companiei KLM, KL 904 (17:00 / 19:30) spre Amsterdam si mai departe spre Bucuresti, cu zborul KL 1379 (20:35 / 00:15).

TARIF: 590 EURO / loc in camera dubla; Supliment single 165 EURO
(tarif valabil pentru un grup min. de 25 turisti; pt. 20-24 turisti, tariful se majoreaza cu 30 euro/pers.; pt. 15-19 turisti, tariful se majoreaza cu 70 euro/pers.)

TARIFUL INCLUDE:
- transport international cu avionul pe rutele: Bucuresti – Amsterdam – Sankt Petersburg si Moscova – Amsterdam – Bucuresti
- transport continental cu avionul pe rutele: Sankt Petersburg – Moscova
- transport intern pe toata durata circuitului cu vehicul dotat cu aer conditionat, adaptat la nr. de turisti
- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet la Sankt Petersburgi in hotel de 4*
- 3 nopti cazare cu mic dejun bufet la Moscova in hotel de 4*
- transferurile si tururile mentionate in program
- taxele de intrare la urmatoarele obiective: Fortareata Petru si Pavel si Muzeul Ermitaj din Sankt Petersburg, Kremlin, metrou si Catedrala Sf. Vasile din Moscova
- ghizi locali
- conducator roman de grup
- asigurare in caz de insolvabilitate / faliment al agentiei de turism

TARIFUL NU INCLUDE:
- taxele de aeroport, combustibil, securitate si serviciu pentru zborurile internationale: aprox. 240 euro/pers., si aprox. 30 euro/pers. pentru zborul continental care se platesc odata cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exacta fiind cunoscuta la data emiterii biletelor de avion)
- taxa viza Rusia: 75 euro/pers., care se plateste la agentie
- taxele de oras (unde se percep) se achita la receptia hotelurilor
- taxa bagaj de cala: 20 euro / bagaj / sens, conform noii politici a companiei KLM; posesorii de carduri Flying Blue Ivory beneficiaza de 50% reducere din taxa de bagaj;
- alte servicii suplimentare decat cele mentionate, cheltuieli personale, bauturi etc.
- bacsisuri: 25 euro/pers. pentru ghizi, soferi, mai putin pt. bagajisti (se vor achita conducatorului de grup cel tarziu la sosire); bacsisurile nu se refera si la excursiile optionale
- excursiile optionale ale caror tarife sunt valabile pentru un numar minim de 25 participanti; tarifele acestora sunt informative. In functie de timpul disponibil, la fata locului, se mai pot organiza si alte excursii optionale propuse de partenerul local
• Satul Puskin si Pavlovsk: aprox. 60 euro/pers.
• Peterhof: aprox. 60 euro/pers.
• Galeriile Tretyakov: aprox. 30 euro/pers.
- asigurarea medicala
- asigurarea storno (agentia recomanda incheierea unei asigurari storno)


ACTE NECESARE:
- pasaport valabil minim 6 luni de la data incheierii calatoriei
- pasaportul trebuie sa contina minim 2 pagini libere
- 1 fotografie color 3,5х4,5 cm pe fundal deschis, cu imaginea clara a chipului (din fata), fara ochelari cu lentile fumurii si cu capul descoperit

CONDITII DE INSCRIERE:
- inscrierile incep din momentul lansarii programului, cu plata unui avans min. de 50% din tarif si se incheie la epuizarea locurilor
- diferenta de 50 %, se achita cu min. 30 de zile inainte de data plecarii
- turistul va incheia cu agentia « Contractul de prestari servicii turistice », la care prezentul program este parte
- in momentul semnarii « Contractului de prestari servicii turistice », turistul isi asuma plata diferentei stipulata in program in cazul neintrunirii grupului minim de turisti

OBSERVATII:
- conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective, inclusiv ordinea in care se viziteaza obiectivele turistice
- agentia nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure
- viza se obtine intre 4 – 10 zile lucratoare de la depunerea dosarului la sediul consulatului. Oficiile consulare au dreptul, in caz de necesitate, precum si pe baza principiului reciprocitatii, sa prelungeasca sau sa modifice termenul de analizare a cererii privind primirea vizei rusesti pana la 30 de zile. Agentia nu este raspunzatoare pentru cazul in care autoritatile refuza vreunui turist aplicarea vizei; taxa de viza achitata nu se poate restitui. Obtinerea vizei nu necesita prezenta personala la sediul consulatului, insa acesta isi rezerva dreptul de a chema la interviu orice persoana care aplica pentru obtinerea vizei
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu
- prezentarea la aeroport se va face cu doua ore inaintea zborului; agentia nu raspunde in cazul refuzului imbarcarii turistilor ca urmare a intarzierii acestora
- conducatorul de grup se va asigura ca programul se desfasoara conform itinerarului prezentat, va oferi asistenta in situatii de urgenta, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informatii referitoare la excursiile optionale si la itinerar cu observatia ca nu are calificarea si atestarea legala de ghid turistic
- cazarea turistilor, precum si eliberarea camerelor se face in conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecarei tari
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita oficial de ministerul de resort din tarile vizitate si ca atare respecta standardele locale
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de conducatorul de grup
- daca hotelul este schimbat din motive care nu tin de agentie, va fi inlocuit cu un altul de aceeasi categorie, asa cum este precizat in program
- agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana
- agentia poate aloca un numar de locuri cu reducere in cazul anunturilor promotiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioada limitata de valabilitate; daca acestea se epuizeaza inainte de expirarea perioadei anuntate, agentia va opri promotia fara un anunt prealabil
- rezervarile confirmate pe ofertele cu reducere nu vor putea fi anulate, penalizarile fiind de 100 %
- serviciile de transport si cazare achizitionate prin intermediul pachetului de servicii turistice comercializate de agentie nu sunt prestate efectiv de agentie si pe cale de consecinta sunt responsabilitatea exclusiva a prestatorului respectiv in conformitate cu dispozitiile legale locale si/sau internationale aplicabile, raspunderea agentiei cu privire la modalitatea de prestare a acestor servicii fiind exclusa in toate cazurile
- in derularea excursiei pot aparea situatii de forta majora precum intarzieri in traficul aerian, schimbari de aeroporturi din ratiuni politice, greve, conditii meteo nefavorabile, etc.; in aceste cazuri agentia se obliga sa depuna eforturi pentru depasirea situatiilor ivite. Totodata, agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente
- asezarea turistilor in autocar se face incepand cu bancheta a doua, in ordinea inscrierilor
- agentia nu-si asuma responsabilitatea in cazul in care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta
- conform legilor internationale, doar ghizii locali au dreptul sa ofere servicii in interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicatii turistilor doar in afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajati contra cost doar cu acordul turistilor interesati de ghidajul acestora
- excursiile optionale se efectueaza la fata locului cu agentii locale; sumele aferente acestor excursii nu se incaseaza in numele si pentru agentia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor optionale pot fi mai mari decat cele ale excursiilor care pot fi achizitionate de la receptia hotelurilor, aceasta datorandu-se faptului ca persoanele participante vor avea la dispozitie un mijloc de transport care ii va duce si ii va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei si dupa caz un ghid local. In tariful excursiilor optionale nu sunt incluse intrarile la obiectivele turistice vizitate
- agentia nu poate fi facuta raspunzatoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauza)
- in cazul in care turistul intarzie sau renunta la programul stabilit, nu poate avea nici o pretentie privind rambursarea eventualelor despagubiri
- agentia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecari de teren, caderi masive de zapada si evenimente politice neprevazute, greve etc.
- copiii minori pot calatori doar: a) insotiti de ambii parinti; b) insotiti de unul dintre parinti care sa detina acordul notarial al parintelui care nu calatoreste (sau incredintare prin hotarare judecatoreasca definitiva, certificat de deces); c) insotiti de un adult cu certificat de cazier judiciar in original si acordul notarial al ambilor parinti
- copiii care nu poseda carte de identitate au nevoie de pasaport individual
- va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PASAPORTUL, nu prezinta urme de deterioare a elementelor de siguranta si sunt valabile minim 6 luni de la data terminarii calatoriei
- c/v excursiei poate fi achitata si in lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plati
- prezentul document constituie anexa la « Contractul de prestari servicii turistice »   Contacteaza firma


Lista produse oferite de Dal Travel SRL

 1. Circuit 2016 Nopti albe in Moscova – Sankt Petersburg 26.06 – 02.07.2016
  Circuit 2016 Nopti albe in Moscova – Sankt Petersburg 26.06 – 02.07.2016 - Nopti albe SANKT PETERSBURG – MOSCOVA SANKT PETERSBURG – MOSCOVA – TARSKOE SELO – PAVLOVSK – PETERHOF Va invitam sa va bucurati de fenomenul astronomic unic al “belye nochi” (noptile albe), in timpul carora orasele sunt scaldate in fiecare ...
 2. Circuit 2016 ALSACIA SI LORENA
  Circuit 2016 ALSACIA SI LORENA - „Un colt” de Germanie in nord-vestul Frantei A L S A C I A S I L O R E N A STRASBOURG – COLMAR – MULHOUSE – EPINAL – NANCY – METZ – HEIDELBERG FRANKFURT “Un colt” de Germanie din nord-vestul Frantei va asteapta sa-l ...
 3. Paste 2016 MADEIRA – AZORE
  Paste 2016 MADEIRA – AZORE - Sarbatori Pascale MADEIRA – AZORE MADEIRA – INSULA SAO MIGUEL – LAGOA DO FOGO – FURNAS – SETE CIDADES – INSULA SAO MIGUEL Insula Madeira si arhipelagul Insulelor Azore reprezinta un adevarat paradis natural, cu peisaje spectaculoase, ...
 4. Circuit 2016 INDONEZIA – BALI 24.10 – 05.11.2016
  Circuit 2016 INDONEZIA – BALI 24.10 – 05.11.2016 - Cultura, temple, palate si natura paradisiaca INDONEZIA – BALI JAKARTA – JOGJAKARTA – PRAMBANAN – BOROBUDUR – JOMBANG – TOSARI MUNTELE BROMO – SURABAYA – UBUD – BALI O calatorie exotica in Indonezia, intr-o ...
 5. Circuit 2016 INDONEZIA – BALI 17.05 – 29.05.2016
  Circuit 2016 INDONEZIA – BALI 17.05 – 29.05.2016 - Cultura, temple, palate si natura paradisiaca INDONEZIA – BALI JAKARTA – JOGJAKARTA – PRAMBANAN – BOROBUDUR – JOMBANG – TOSARI MUNTELE BROMO – SURABAYA – UBUD – BALI O calatorie exotica in Indonezia, intr-o lume care imbina misterul oriental cu ...
Vezi Circuit 2016 Nopti albe in Moscova – Sankt Petersburg 05.07 – 11.07.2016 in catalogul online de produse al Dal Travel SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Dal Travel SRL


Resurse web Circuit 2016 Nopti albe in Moscova – ...

  - Edrich - Vanzarea de utilaje si echipamente pentru constructii: excavatoare, buldoexcavatoare, buldozere, autobetoniere, gredere, incarcatoare frontale: BENFRA, JCB, ...

  - canapeleonline - magazin virtual de canapele si fotolii

  - Rent a car Cluj, car rental, inchirieri masini Cluj - Menuett SRL - Rent a car services in Cluj - Menuett offers you car rental and hire in Cluj-Napoca. You can rent the car directly from the Cluj-Napoca Airport. The cars for ...

  - Sfera - Sfera comercializeaza sudura ESAB, taiere oxigaz GCE, generatoare GenSet, abrazive KLINGSPOR, compresoare KAESER, instalatii de ridicat, scule. Proiecteaza ...

  - BlonduMp3 - Cea mai mare varietate de muzica de la Radio STAR incoace :))

  - Cresterea ciupercilor comestibili - consultanta in domeniul agricol - Consultanta gratuita si contra cost referitoare la infiintarea fermelor de ciuperci in Romania, prin fonduri nerambursabile SAPARD
Momentan nu exista produse similare
2