Direct la continutul paginii »

Certificari sisteme de management calitate ISO 9001 prin organismul TUV Hessen GermaniaGalerie foto

Certificarea sistemelor de management este o demonstrare a preocuparii organizatiilor de a-si imbunatati managementul, performantele, imaginea, orientarea spre clienai, iar in unele cazuri este o conditie de participare la licitatii sau de a fi acceptat ca furnizor.
Certificarea sistemelor de management este o aliniere la cerintele Uniunii Europene si la presiunea pieţei. La multe licitaţii se impune ca o conditie de participare sau obtinere punctaj, existenta unor sisteme de management certificate.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

TUV HESSEN, partener international SYSCERT SRLPartener al organismului de certificare TUV Hessen din Germania, SYSCERT ofera servicii de certificari sisteme de management in urmatoarele domenii: sistem de management al calitatii ISO 9001 sistem de management de mediu ISO 14001 sistem de management al sănătatii şi securitatii ocupaţionale OHSAS 18001 sistem de management al siguranţei alimentului HACCP, ISO 22000 sistem de management al securitatii informatiilor ISO 27001 sisteme combinate de ...

59
Firma TUV HESSEN, partener international SYSCERT SRL nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.