Direct la continutul paginii »

Ceas rotund de perete, D-25cm, cifre arabe, KANGARO - rama plastic neagraGalerie foto

Ceas rotund de perete KANGARO. Ceas de perete din plastic negru cu cifre arabe si secundar. Diametru: 25 cm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

10
 1. Ceas rotund de perete, D-25cm, cifre arabe, KANGARO - rama plastic alba


  Ceas rotund de perete, D-25cm, cifre arabe, KANGARO - rama plastic alba - Ceas rotund de perete KANGARO. Ceas de perete din plastic alb cu cifre arabe si secundar. Diametru: 25 cm.

 2. Ceas patrat de perete, 25 x 25 cm, cifre arabe, KANGARO - lemn negru


  Ceas patrat de perete, 25 x 25 cm, cifre arabe, KANGARO - lemn negru - Ceas patrat de perete KANGARO. Ceas de perete din lemn negru cu cifre arabe. Dimensiuni: 25 x 25 cm.

 3. Ceas patrat de perete, 25 x 25 cm, cifre arabe, KANGARO - lemn alb


  Ceas patrat de perete, 25 x 25 cm, cifre arabe, KANGARO - lemn alb - Ceas patrat de perete KANGARO. Ceas de perete din lemn alb cu cifre arabe. Dimensiuni: 25 x 25 cm.

 4. Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - rosu


  Dosar din plastic cu clema metalica KANGARO - rosu - # Din polipropilena (PP). # Sistem de prindere a documentelor fara perforare (clema). # Coperta din fata transparenta, coperta din spate color.

 5. Mapa cu burduf A4 cu 13 compartimente, inchidere cu arici, KANGARO - negru


  Mapa cu burduf A4 cu 13 compartimente, inchidere cu arici, KANGARO - negru - # Mapa din plastic color cu inchidere cu arici. # Interior expandabil cu 13 compartimente si etichete pentru index.

 6. Buzunar PP A5, cu clapa si sistem de agatare, 180 microni, 50 buc/set, KANGARO - transparent


  Buzunar PP A5, cu clapa si sistem de agatare, 180 microni, 50 buc/set, KANGARO - transparent - # Buzunar din PP cristal de 180 mic, deschidere sus, prevazuta cu agatatoare. # Se poate utiliza pentru afisarea pe peretea a tabelelor, instructiuni de utilizare etc. # Ambalare: 50 buc./set

Vezi Ceas rotund de perete, D-25cm, cifre arabe, KANGARO - rama plastic neagra in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL