Direct la continutul paginii »

Carioca lavabila, 10 culori/set, ALPINO BabyGalerie foto

Ideale datorita varfului special care nu se turteste, coloreaza din orice unghi si se pot spala. Ambalare in cutie de carton.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

17
 1. Tempera lavabila, pentru pictura cu mana, 4 x 40ml/set + 4 bureti, ALPINO Baby Finger Paint


  Tempera lavabila, pentru pictura cu mana, 4 x 40ml/set + 4 bureti, ALPINO Baby Finger Paint - Acuarele pentru pictura cu mana, cu textura speciala astfel incat copiii pot controla prima lor pictura. Ambalare in cutie de carton. 4 recipiente de 40 ml. 4 bureti pentru pictat.

 2. Creioane cerate, cutie carton, 12 culori/set, ALPINO Baby


  Creioane cerate, cutie carton, 12 culori/set, ALPINO Baby - Creioane colorate, ideale pentru copii datorita dimensiunii groase. Nu pateaza. Sunt foarte usoare.

 3. Set ALPINO Crea + TEXTILE - creioane cerate


  Set ALPINO Crea + TEXTILE - creioane cerate - Set creioane cerate, pentru textile. Nr. creioane: 12. Pentru decorarea diferitelor suprafete textile( sepci, tricouri, tenisi etc.).

 4. Set ALPINO Crea + METALIX - carioca


  Set ALPINO Crea + METALIX - carioca - Contine 7 carioci pentru orice tip de suprafata. Pentru decorarea pe carton, lemn, sticla, piele, plastic, metal, piatra etc. Se foloseste pe suprafete de culoare inchisa pentru un efect uimitor.

 5. Set ALPINO Crea + DECOR - carioca


  Set ALPINO Crea + DECOR - carioca - Contine 7 carioci pentru orice tip de suprafata. Pentru decorarea pe carton, lemn, sticla, piele, plastic, metal, piatra etc. Carioca permanenta pentru suprafete poroase, poate fi strearsa de pe suprafete netede si usor de spalat de pe maini.

 6. Set ALPINO Crea + TEXTILE - carioca


  Set ALPINO Crea + TEXTILE - carioca - Carioca permanenta cu care se poate se pot decora diverse textile( sepci, tricouri). Culori rezistente chiar si la spalare la masina( pana la 60 grade). 10 culori/set.

Vezi Carioca lavabila, 10 culori/set, ALPINO Baby in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL