Direct la continutul paginii »

benzi pentru lucru ecologiceGalerie foto

benzi pentru protectie ecologice,benzi pentru constructii ecologice,

Contribuiti la pastrarea echilibrului in natura cu noua banda adeziva ecologica ! Aceasta este o banda 100% ecologica si reciclabila realizata din hartie si este ideala pentru aplicatii de mobilier, pentru a acoperi capsele si cuiele ramelor, repararea cartilor etc.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

23
 1. Benzi de lucru pentru ambalare


  benzi de lucru pentru ambalare - benzi de lucru pentru semnalizare si ambalare,benzi pentru sigilare si ambalare,benzi de lucru pentru sigilare si ambalare,banda de lucru,Banda adeziva pentru ambalat este ideala pentru ambalarea si sigilarea cutiilor de orice suprafata.

 2. Benzi din teflon pentru siguranta


  benzi din teflon pentru siguranta - banda din teflon pentru siguranta,banda din teflon pentru siguranta si securitate,banda din teflon pentru siguranta si protectie,Teflon Tape reprezinta o banda adeziva din teflon realizata pentru rezolvarea rapida a scurgerilor cauzate de etansari ineficiente, asigurand o izolatie maxima si o rezistenta ...

 3. Benzi pentru lucru in exterior


  benzi pentru lucru in exterior - benzi pentru protectie la exterior,benzi de lucru in exterior,Banda dublu adeziva exterior este realizata special pentru fixarea obiectelor in bai, locuri umede, aplicatii outdoor etc , avand o rezistenta crescuta la umiditate si raze UV.

 4. Benzi pentru baie


  benzi pentru baie - benzi de protectie pentru baie,benzi de securitate pentru baie,benzi pentru siguranta baie wc,Banda dublu adeziva exterior este realizata special pentru fixarea obiectelor in bai, locuri umede, aplicatii outdoor etc , avand o rezistenta crescuta la umiditate si raze UV.

 5. Benzi pentru indoor si outdoor


  benzi pentru indoor si outdoor - benzi pentru indoor,benzi pentru outdoor,Washi Tape reprezinta o banda de mascare ideala pentru aplicatiile indoor si outdoor, in special pentru vopsele pe baza de apa.

 6. Benzi pentru protectie plastic


  benzi pentru protectie plastic - benzi pentru plastic,benzi pentru lucru plastic,benzi pentru securitate plastic,benzi de siguranta plastic,Banda de mascare plastic este ideala pentru aplicatii indoor, in special pentru a proteja zonele inainte de vopsire.

Vezi benzi pentru lucru ecologice in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency