Direct la continutul paginii »

benzi din teflon pentru sigurantaGalerie foto

banda din teflon pentru siguranta,banda din teflon pentru siguranta si securitate,banda din teflon pentru siguranta si protectie,

Teflon Tape reprezinta o banda adeziva din teflon realizata pentru rezolvarea rapida a scurgerilor cauzate de etansari ineficiente, asigurand o izolatie maxima si o rezistenta foarte mare.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

G & Security Agency         G&Security Agency produce şi comercializează toată gama de semne si indicatoare de securitate (SSM si PSI) stingatoare de incendiu si produse pentru protectia muncii si PSI, destinate construcţiilor civile şi industriale în conformitate cu Directiva Comunităţii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor româneşti în vigoare şi va ofera soluţii cele mai fiabile pentru implementarea sistemului de management ...

24
 1. Benzi pentru lucru in exterior


  benzi pentru lucru in exterior - benzi pentru protectie la exterior,benzi de lucru in exterior,Banda dublu adeziva exterior este realizata special pentru fixarea obiectelor in bai, locuri umede, aplicatii outdoor etc , avand o rezistenta crescuta la umiditate si raze UV.

 2. Benzi pentru baie


  benzi pentru baie - benzi de protectie pentru baie,benzi de securitate pentru baie,benzi pentru siguranta baie wc,Banda dublu adeziva exterior este realizata special pentru fixarea obiectelor in bai, locuri umede, aplicatii outdoor etc , avand o rezistenta crescuta la umiditate si raze UV.

 3. Benzi pentru indoor si outdoor


  benzi pentru indoor si outdoor - benzi pentru indoor,benzi pentru outdoor,Washi Tape reprezinta o banda de mascare ideala pentru aplicatiile indoor si outdoor, in special pentru vopsele pe baza de apa.

 4. Benzi pentru protectie plastic


  benzi pentru protectie plastic - benzi pentru plastic,benzi pentru lucru plastic,benzi pentru securitate plastic,benzi de siguranta plastic,Banda de mascare plastic este ideala pentru aplicatii indoor, in special pentru a proteja zonele inainte de vopsire.

 5. Benzi din hartie pentru lucru


  benzi din hartie pentru lucru - benzi din hartie pentru lucru in construcitii,benzi din hartie pentru santier,benzi din hartie pentru securitate,Banda de mascare hartie este ideala pentru aplicatii indoor, in special pentru a proteja zonele inainte de vopsire.

 6. Banda de marcare si informare


  banda de marcare si informare - banda de marcare si avertizare,banda de marcare si interzicere,banda de marcare si delimitare,banda de marcare si salvare,Banda pentru marcare este o banda adeziva rezistenta si cu o vizibilitate foarte buna, destinata marcarii obstacolelor si locurilor periculoase, diverselor zone din hale industriale ...

Vezi benzi din teflon pentru siguranta in catalogul online de produse al G & Security Agency sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: G & Security Agency