Direct la continutul paginii »

Baterii baie Fresh in promotieGalerie foto

Baterii baie Titania Fresh la pachet promotional compus din:

- baterie cada/dus

- baterie lavoar

- set dus Sole

Modelul cu bara/suport la 440 lei - vezi imagini

Garantie 5 ani la baterii.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Marmit Concept SRLObiectul activitatii il constituie comercializarea obiectelor sanitare necesare amenajarii bailor, de la vase wc , bideuri,lavoare portelan, cazi din acril sau fibra, cabine de dus, mobilier de baie,baterii. Ne concentram in special pe importul si comercializarea lavoarelor-peste 30 model si a cazilor-15 modele din compozit de marmura, care pot fi executate pe culoarea dorita de client, a mobilierului de baie din mdf vopsit in 3 straturi, cu lavoar din compozit, modele curbate sau drepte.In ...

11
 1. Baterii baie Metalia in promotie


  Baterii baie Metalia in promotie - Baterii baie Metalia - Cehia la pachet promotional compus din: baterie cada/dus baterie lavoar set de dus cu suport reglabil, furtun 150 cm, para dus cu 3 pozitii de jet. Pachetul cu bara-suport de 80 cm, cu savoniera, la 589 lei - vezi imagini

 2. Baterii baie Grohe Eurosmart


  Baterii baie Grohe Eurosmart - Pachet promotional de baterii baie Grohe Eurosmart compus din : -baterie lavoar -baterie cada dus -set de dus Tempesta cu bara-suport 60 cm, para dus cu doua pozitii de jet, duze anticalcar. Calitate germana, 5 ani garantie.

 3. Baterie bucatarie rabatabila Metalia


  Baterie bucatarie rabatabila Metalia - Baterie bucatarie rabatabila Metalia - Cehia. Creata pentru chiuvetele aflate in dreptul geamului, pentru a permite deschiderea acestuia. Calitate superioara, garantie 7 ani.

 4. Para dus cu clapeta in loc de bideu


  Para dus cu clapeta in loc de bideu - Para dus cu clapeta pentru igiena intima, inlocuieste bideul. La pachet cu suport si furtun 120 mm, armat cu tesatura, rezistent la presiune. Pe alb sau negru. Se racordeaza la baterie de dus, robinet combinat, etc. Import Italia.

 5. Baterie dus Hansgrohe Logis


  Baterie dus Hansgrohe Logis - Baterie dus Hansgrohe Logis fara accesorii. Model nou, forma dreptunghiulara, linii drepte. Calitate germana, 5 ani garantie.

 6. Baterie cada Hansgrohe Logis


  Baterie cada Hansgrohe Logis - Baterie cada Hansgrohe Logis fara accesorii - cap de dus si furtun. Model nou, forma dreptunghiulara, linii drepte, perlator anticalcar. Calitate germana, garantie 5 ani.

Vezi Baterii baie Fresh in promotie in catalogul online de produse al Marmit Concept SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Marmit Concept SRL