Direct la continutul paginii »

Avizier interior/exterior Recto, tabla alba magnetica, 12 x A4, 90 x 85 cm, SMITGalerie foto

# Avizier rezistent la apa, potrivit pentru exterior si interior. # Fabricat din aluminiu cu spatele din metal alb si colturi din material sintetic. # Panoul este magnetic si se poate sterge cu burete uscat.# Usa batanta din plexiglas, echipata cu yala si chei. # Dimensiune profil: 5.5 cm pe toate laturile.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

2
 1. Avizier interior Rondo, panou magnetic, 10 x A4, 60 x 108 cm, SMIT


  Avizier interior Rondo, panou magnetic, 10 x A4, 60 x 108 cm, SMIT - # Usi glisante, folosit numai pentru interior. # Fabricat din aluminiu, spatele din metal alb si colturi gri din material sintetic. # Panoul din spate magnetic (nu se sterge). Usi glisante din plexiglas, echipate cu yala si chei.# Dimensiune profil: 5 cm pe toate laturile.

 2. Avizier interior/exterior Rondo, panou magnetic, 15 x A4, 90 x 108 cm, SMIT


  Avizier interior/exterior Rondo, panou magnetic, 15 x A4, 90 x 108 cm, SMIT - # Avizier rezistent la apa, potrivit pentru exterior si interior. # Fabricat din aluminiu, spatele din metal alb (magnetic, nu se sterge) sau pluta gri (pentru fixarea documentelor cu ace pentru pluta.# Cu colturi gri din material sintetic. Usi batante din plexiglas, echipate cu yala si 2 chei. # Dimensiune profil: ...

 3. Panou cu litere 40 X 60 cm din cauciuc cu margini aluminiu Softline, SMIT


  Panou cu litere 40 X 60 cm din cauciuc cu margini aluminiu Softline, SMIT - # Fabricat din cauciuc negru cu margini din aluminiu Softline. # Literele si cifrele pot fi comandate optional in diferite dimensiuni.

 4. Panou cu litere 60 X 80 cm din cauciuc cu margini aluminiu Softline, SMIT


  Panou cu litere 60 X 80 cm din cauciuc cu margini aluminiu Softline, SMIT - # Fabricat din cauciuc negru cu margini din aluminiu Softline. # Literele si cifrele pot fi comandate optional in diferite dimensiuni.

 5. Tabla magnetica pentru creta 150 x 300 cm, profil aluminiu SL, SMIT


  Tabla magnetica pentru creta 150 x 300 cm, profil aluminiu SL, SMIT - # Suprafata magnetica, rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturi. # Rama aluminiu profil Softline. # Se livreaza cu accesorii pentru montare pe perete si tavita (30 cm).# Pentru scriere se foloseste creta ecologica si pentru stergere burete uscat.

 6. Tabla magnetica pentru creta  90 x 120 cm, profil aluminiu SL, SMIT


  Tabla magnetica pentru creta 90 x 120 cm, profil aluminiu SL, SMIT - # Suprafata magnetica, rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturi. # Rama aluminiu profil Softline. # Se livreaza cu accesorii pentru montare pe perete si tavita (30 cm).# Pentru scriere se foloseste creta ecologica si pentru stergere burete uscat.

Vezi Avizier interior/exterior Recto, tabla alba magnetica, 12 x A4, 90 x 85 cm, SMIT in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL