Direct la continutul paginii »

ARGINT COLOIDAL Pure Life 200 mlGalerie foto

Argint coloidal PURE LIFE 200 ml

Acţiuni:
- antiseptic
- antibacterian
- antifungic
- antimicotic
- antiviral
- antioxidant
- puternic întăritor al sistemului imunitar


Compoziţie:
- Soluţia de argint electrocoloidal ionic conţine particule de argint foarte pur, de dimensiuni nanometrice, suspendate omogen sub formă de structură cristalină în apă distilată şi structurată.

Proprietăţi:

-1. Concentraţia particulelor: 10PPM. Dimensiunile particulelor de argint: 0,5-4,5nm conform analizei TEM. Puritatea argintului: 99,99% conform analizei IMNR.

-2. Puritatea apei:<1uS/cm, testată microbiologic şi toxico-chimic. Apa este naturală, extrasă din bazinele subcarpatice din zona Bertişeşti, Suceava, demineralizată, deionizată şi distilată.

-3. Apa este structurată prin procedeul „Microcluster Technology” (clustere de apă nanometrice cu efect rezonant). Apa structurată astfel are un efect terapeutic deosebit, structurarea hexagonală a moleculelor de apă extrem de pură permite apei să devină semi-conductoare având un efect extraordinar asupra celulelor deoarece structurează ADN-ul şi fluidele intracelulare (detalii pe site). Apa structurată folosită în procesul de obţinere a argintului coloidal facilitează dispunerea simetrică a particulelor nanometrice de argint formând o reţea cristalină hexagonală ce încarcă energetic particulele şi potenţează foarte mult eficacitatea lor terpeutică, relungind durata de viaţă.

-4. S-a folosit metoda tensiunii scăzute, metodă considerată a fi cea mai eficientă din punct de vedere a calităţii soluţiei de argint coloidal.

-5. În timpul procesului de obţinere a argintului s-a folosit simbolul grafic ancestral „Floarea vieţii”. În corelaţie cu cercetările Dr. Masaru Emoto cu privire la „memoria apei”, folosirea acestui simbol amplifică şi mai mult puterea de vindecare a argintului coloidal.

-6. Soluţia de argint coloidal conţine un procent ridicat de particule ionice de argint încărcate cu sarcină electrică pozitivă (+) ce vor reface structura bio-electrică şi bio-magnetică a organismului.

-7. Efectul sinergic generat de îmbinarea tuturor proprietăţilor enumerate mai sus.

-Mod de utilizare:
-Soluţia de argint coloidal poate fi utilizată în mai multe moduri, în funcţie de localizarea afecţiunii de tratat: oral (ingerată sau băută); inhalată sub formă de vapori foarte fini; sub formă de clismă; la nivel vaginal, pulverizată local sau adăugată la spălături; sub formă de picături în ochi, urechi şi nas sau aplicată topic, pe piele (cu o sticlă cu pulverizator sau cu bandaje îmbibate cu soluţie).

-Pentru întreţinerea generală a sănătăţii, precum şi pentru întărirea sistemului imunitar sunt suficiente 30ml pe zi (de trei ori a câte 10ml sau de două ori a câte 15ml dimineaţa şi seara), doză considerată „nutritivă” şi e utilizată cu succes când se doreşte o cură generală de purificare şi detoxifiere.

-În cazul unor afecţiuni severe şi boli cronice, doza trebuie mărită şi adaptată în funcţie de reacţia organismului. Orice cantitate peste 50ml pe zi este considerată a fi doză „terapeutică”.

-Atunci când sesizaţi simtome ce prevestesc apariţia unor afecţiuni (răceală, gripă etc.) se recomandă folosirea unei doze de şoc de 100ml pe zi timp de patru zile pentru a bloca instalarea şi dezvoltarea agenţilor patogeni.

-Pentru clisme sau spălături vaginale se foloseşte o cantitate de 20ml argint coloidal de două ori pe zi, dimineaţa şi seara. Se recomandă păstrarea soluţiei de argint coloidal în zona respectivă timp de 5-10 minute pentru o cât mai bună absorbţie.

-Efecte secundare negative ale terapiei cu argint coloidal nu există, deoarece acesta nu este toxic şi nu afectează ficatul, rinichii sau alt organ al corpului. Argintul coloidal nu interacţionează cu niciun alt medicament sau remediu.

-Deoarece nu funcţionează ca un antibiotic clasic, argintul ionic coloidal nu afectează flora benefică din tractul digestiv. Ca şi oricare alt produs natural precum usturoiul sau ghimbirul, argintul ionic coloidal de fapt ajută procesul de digestie.

-Deci, nu sunt necesare suplimente probiotice atunci când este utilizat.

-De asemenea, pericolul acumulării argintului coloidal ionic în organism nu există, deoarece el se elimină în mod natural în trei zile, aşa cum arată testele de specialitate, pentru că particulele sunt de mii de ori mai mici decât celulele corpului uman.

-Valoarea terapeutică a argintului coloidal ionic:
-Cercetările ştiinţifice au arătat că argintul coloidal este eficient şi activ în tratarea multor afecţiuni importante: infecţii microbiene, fungice, parazitare şi virale ale pielii, organelor senzoriale, ale tracturilor digestiv, respirator şi urinar, boli autoimune, arsuri, răni, ulceraţii şi chiar cancer

-În unele centre de cercetare medicală a fost prescris ca adjuvant în tratamentul unor boli ale sistemului de reproducere feminin şi ale sistemului circulator, precum şi pentru tratarea eficientă a unor complicaţii infecţioase date de virusul HIV. A fost folosit de asemenea ca tratament pentru afecţiuni tiroidiene, boli infantile, somnambulism şi anorexie nervoasă.


-Argintul coloidal un remediu miraculos:

-În ciuda anilor de cercetări pentru a găsi un produs farmaceutic superior, argintul coloidal încă este considerat cea mai eficientă modalitate de luptă contra germenilor şi de vindecare rapidă.

-În timp ce un antibiotic farmaceutic convenţional este eficient împotriva a şase sau şapte tipuri de germeni şi total ineficient contra virusurilor, generând cel mai adesea efecte secundare nedorite, argintul este letal pentru mai mult de 650 de tipuri de bacterii, virusuri, fungi şi paraziţi, fără însă a fi toxic pentru organismul uman.

-Testele de laborator au arătat că argintul coloidal omoară majoritatea bacteriilor, fungilor, paraziţilor şi a virusurilor în 2-6 minute de la contact.

-Unul din cele mai remarcabile aspecte referitoare la argintul coloidal este faptul că are un spectru extrem de larg de aplicaţii şi întrebuinţări. Motivul? Spre deosebire de medicamentele de sinteză, acţiunea sa biologică este orientată la nivel de structură celulară.

-Istoric:

-Virtuţile terapeutice şi dezinfectante ale argintului erau cunoscute încă din antichitate, el fiind foarte apreciat în Egiptul antic şi Babilon. La rândul său, celebrul medic şi alchimist Paracelsus îl utiliza ca ingredient secret în remediile contra infecţiilor.

-Este de asemeni un fapt cunoscut că în Evul Mediu, când Europa era devastată de epidemii de ciumă, acestea făceau ravagii mai ales în rândul ţăranilor şi a orăşenilor sărăci, nobilii şi aristocraţii rămânând neatinşi. Multă vreme s-a crezut că aceştia din urmă beneficiau de o protecţie specială, când în realitate, tocmai argintul a fost cel care i-a ferit de cumplita maladie. Aceasta pentru că apa şi vinul aristocraţilor erau păstrate în vase de argint, şi ei foloseau în mod curent farfurii, tacâmuri şi pahare de argint.

-În timpul secolului trecut, pionierii americani obişnuiau să pună un dolar de argint într-o găleată de lapte proaspăt, pentru a-i încetini procesul de acrire. El a fost utilizat cu succes ca antibiotic cu mult înainte de penicilină şi medicamentele pe bază de sulf, care au apărut de-abia în perioada celui de-al Doilea Război Mondial. Bătrânii amestecau sucul natural de mere proaspăt cu o lingură de argint ca să scadă procesul de oxidare.

-În zilele noastre, proprietăţile dezinfectate ale argintului sunt utilizate în domenii neaşteptate: filtre de argint pot fi găsite în sursele de apă ale avioanelor şi navetelor spaţiale pentru a garanta o apă fără germeni. Pe staţia spaţială Mir, argintul este folosit pentru a steriliza apa reciclată. Argintul e utilizat şi pentru a înlocui clorul din piscinele de înot, deoarece are o acţiune germicidă mai puternică decât acesta şi nu are mirosul şi celelalte efecte neplăcute ale clorului.


-Starea coloidală, o stare naturală:

-Argintul coloidal poate fi definit ca o soluţie din particule extrem de fine de argint pur, suspendate în apă, ceea ce îl face foarte uşor de asimilat de către organism. Cu cât este mai pur argintul şi cu cât sunt mai mici particulele de argint, cu atât mai mult creşte eficienţa sa de vindecare rapidă.

-Starea coloidală nu este o stare fizico-chimică neobişnuită, artificială, ci este starea naturală a metalelor aflate în ţesuturile vii. De exemplu fierul din sângele nostru se află în stare coloidală. Toate mineralele din fructele şi legumele proaspete sunt în stare coloidală. Pentru ca organismul să poată să absoarbă şi să folosească mineralele şi nutrienţii, ele trebuie să fie în stare coloidală.

-Majoritatea medicamentelor de sinteză se află într-o stare anorganică, cristalizată, specifică materiei inerte, moarte. Ajunse în trup, ele trebuie aduse în stare coloidală înainte să poată fi utilizate, proces foarte lent ce are loc cu un consum mare de energie şi în urma căruia rămân anumite reziduuri. Deseori sunt întâlnite cazurile în care organismul nu deţine energia necesară procesului şi ele sunt eliminate din organism înainte să fie asimilate.

-Cum acţionează argintul coloidal?

-Dimensiunile nanometrice ale ionilor de argint – aceştia sunt de mii de ori mai mici decât o celulă sanguină umană – le permit să intre şi să iasă cu uşurinţă din celule, favorizând acţiunea germicidă. Această acţiune este favorizată şi de proprietăţile ionice ale argintului coloidal, aşa cum sugerează numeroase studii biologice.

-Ionii de argint au sarcină electrică pozitivă, iar sarcina electrică este foarte importantă pentru acţiunea lor în corpul uman, care este bioelectric prin natura sa.

-Pentru a înţelege cum acţionează argintul electrocoloidal, trebuie să înţelegem starea de boală.

-Organismul uman întâlneşte agenţi patogeni şi alte entităţi străine în permanenţă.

-Când trupul este sănătos, acesta menţine un nivel de pH optim şi un mediu bogat în oxigen. PH-ul din interiorul celulelor este în mod normal alcalin, de 7,2 - 7,4.

-Totuşi, când o fiinţă nu menţine un mediu sănătos în corp, pH-ul intracelular începe să scadă.

-Acest fapt reduce potenţialul electric al celulei, iar ca răspuns scade şi nivelul de oxigen.

-Agenţii patogeni aflaţi în corp vor ataca celulele slăbite şi se vor instala acolo.

-Sub acţiunea argintului coloidal ionic, organismele care induc boala şi atacă aceste celule slăbite nu pot mai supravieţui în celule sănătoase care îşi revin şi au din nou un fluid intracelular cu pH peste 6,9.

-Sarcina electrică pozitivă joacă un rol important în procesul de revenire a pH-ului.

-Atunci când ajung în zonele cu infecţii, trilioanele de ioni de argint în stare electrocoloidală, fiecare având o sarcină electrică pozitivă, modifică mediul electromagnetic şi corectează potenţialul electric celular.

-Prin electricitatea pe care o aduce în corp, argintul electrocoloidal ionic este de asemenea un catalizator cheie în producerea de oxigen şi de alţi nutrienţi necesari pentru celule.

-Organismele care induc boala nu pot supravieţui într-un mediu bogat în oxigen, astfel că pur şi simplu mor şi sunt apoi eliminate.

-Aşadar, acţiunea terapeutică a ionilor pozitivi de argint nu este direcţionată restrictiv, fiind valabilă doar în anumite boli, aşa cum se petrece în cazul majorităţii medicamentelor de sinteză, ci este o acţiune universală, specifică structurii celulare.

-Acest lucru explică de ce argintul electrocoloidal are un spectru atât de larg de acţiune.

-Cercetările ştiinţifice au arătat că atunci când sunt prezenţi ionii de argint încărcaţi pozitiv, se creează energie electromagnetică în şi în jurul celulelor.

-Agenţii patogeni sunt astfel „dezactivaţi” şi totodată are loc o reîntinerire remarcabilă a ţesuturilor.

-Argintul echilibrează viaţa moleculară complexă a diferitelor sisteme ale corpului şi ajută la vindecarea rapidă, oricând este necesar.-Un studiu de ultimă oră, publicat în reviste de specialitate, susţine cu argumente ştiinţifice faptul că în prezenţa argintului coloidal ionic orgamismul produce celule STEM.

-Aceasta ar putea explica vindecarea rapidă a multor afecţiuni şi faptul că rănile ce s-au vindecat cu ajutorul argintului coloidal ionic lasă urme mult mai mici, aproape insesizabile (sunt cazuri de vindecări spectaculoase în care nu mai rămâne nicio urmă) comparativ cu urmele ce rămân în urma tratamentului alopat.

-Acolo unde fluxul bioelectric a fost alterat datorită diferitelor toxine, restabilirea unui flux electric normal permite corpului să se detoxifice, iar câmpul electromagnetic al trupului este refăcut.

-ADN-ul din fiecare celulă este readus la o stare optimă de funcţionare de către fluxul de energie electromagnetică, ceea ce are un efect profund de regenerare asupra ţesuturilor.

-Durerea şi boala rezultă dintr-o întrerupere a biocurentului care curge în mod normal prin corp la o tensiune de 50 - 70 milivolţi. Ionii de argint acţionează ca un superconductor care creează punţi peste „găurile” electrice şi reface potenţialul electric la nivel celular, permiţând existenţa unui flux de curent sănătos.

-Atunci când corpul electromagnetic este refăcut, acesta permite oxigenului şi nutrienţilor esenţiali să intre în celule şi să susţină o viaţă celulară normală.

-Putem spune că argintul coloidal este un fel de baterie mobilă independentă, ale cărei particule se mişcă prin corp, refăcând forţa vieţii peste tot pe unde ajung.

-Într-o înghiţitură de apă energizată cu argint electrocoloidal ionic există trilioane de particule de argint.

-În urma ingerării, se produce o creştere generală a energiei electrice pozitive a corpului, oxigenul şi alţi nutrieţi putând astfel să pătrundă mai uşor în celule, unde optimizează funcţiile celulare şi declanşează procese de detoxifiere.

-De asemenea, cercetările doctorului american Robert Becker au evidenţiat că argintul are efectul de a readuce celulele canceroase, încărcate negativ, la starea lor normală.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Medical Active SRLPentru toata Tara, Comercializare Produse Naturiste (Canada, Elvetia, India). Tratamente Alternative/Protocoale pe grupe de afectiuni si pentru toate varstele. Comenzi Produse la tel: 0728939568, 0728939569, 0239691640 Comenzi Produse pe e-mail: [email protected] (NON STOP!!!). Livrare prin Curier Rapid Oriunde in Tara – 16 RON Termen Livrare = 3-7 zile (pentru produsele aflate in stoc) si 7-10 zile (pentru produsele care nu se afla in stoc). Garantie Produs = Conform Prospectului. ...

286
 1. Formula FLOW 300 tablete


  Formula FLOW 300 tablete - -Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete -Formula FLOW -300 comprimate -BYPAS / STENT- NUTRITIONAL -Cu Bio-disponibilitate Maximalizata !! -PROTOCOL COMPLET DE CURATIRE A SISTEMULUI CARDIO-VASCULAR -Cu extracte din: -FICAT -ADRENALA -SPLINA si TIMUS -Inspirata din Teoria Unificata ...

 2. Formula CANDIDA 90 capsule


  Formula CANDIDA 90 capsule - -Formula CANDIDA: Tratament Candidoza in 27 zile -Formula CANDIDA -TRATAMENT CANDIDOZA !!! -Cu Acid Caprilic si Pau d\'Arco -90 capsule -Tratament de 27 zile -Antifungal contra Candida Albicans, Glabatra, Parapsilosis,Krusei, etc. -Ataca si HELICOBACTER PYLORI !!! -Poarta ştampila: QCM. ...

 3. Curatitor colon


  Curatitor colon - -NATURAL COLON CLEANSER, 100 capsule -PRODUS NOU: cu KONJAK + SENA -CURATITOR COLON (COLON CLEANSER) -Cu extra fibra !!! -Unicul care contine si combinatia cu: -Psyllium -Konjac -Nuca Neagra -Slippery Elm -Sena -Acidofilus -100% Natural -100 Capsule -Curata si detoxifica colonul. -Reface mucoasa si ...

 4. Stemulin -Activator de Celule Stem, 90 capsule***


  Stemulin -Activator de Celule Stem, 90 capsule*** - -STEMULIN - Activator Celule Stem -90 capsule -STEMULINTM -ACTIVATOR DE CELULE STEM -STEM CELL ACTIVATOR -Terapia cu CELULE STEM Adulte Ultima descoperire a medicinii moderne REFACE INTREGUL ORGANISM prin inlocuirea celulelor, degenerate, mutante, bolnave cu celule noi, sanatoase -STEMULIN ...

Vezi ARGINT COLOIDAL Pure Life 200 ml in catalogul online de produse al Medical Active SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Medical Active SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: argintul coloidal cu spectru larg; argint electrocoloidal;