Direct la continutul paginii »

Alonje autoadeziva din plastic A5, 100/set, KANGARO - albGalerie foto

Alonje autoadeziva din plastic A5 KANGARO. Alonja autoadeziva din PP, putand fi alpicata in dosar in orice loc ales.Dimensiuni: 20 x 50 mm. Ambalare: 100 buc/set. Culoare: alb.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

7
 1. Pungi plastic cu fermoar pentru sigilare, 40 x 60 mm, 100 buc/set, KANGARO - transparente


  Pungi plastic cu fermoar pentru sigilare, 40 x 60 mm, 100 buc/set, KANGARO - transparente - # Pungi din PP transparent de 55 mic. # Prevazute cu fermoar pentru sigilare.

 2. Mapa birou 44 x 68 cm, KANGARO - imagine catel


  Mapa birou 44 x 68 cm, KANGARO - imagine catel - # Mapa din PVC flexibil pentru birou, cu design atractiv. # Dimensiuni: 44 x 68 cm.

 3. Bareta cauciuc pentru genti laptop, pentru umar, I- stay - rosu


  Bareta cauciuc pentru genti laptop, pentru umar, I- stay - rosu - # Fabricata din cauciuc durabil si din nylon de calitate. # Cu finisaje din metal. # Lungime (scurtata): 95 x 3.5 cm.# Lungime (extinsa la maxim): 149 x 3.4 cm. # Greutate: 0.15 Kg.

 4. Bareta cauciuc pentru genti laptop, pentru umar, I- stay - negru


  Bareta cauciuc pentru genti laptop, pentru umar, I- stay - negru - # Fabricata din cauciuc durabil si din nylon de calitate. # Cu finisaje din metal. # Lungime (scurtata): 95 x 3.5 cm.# Lungime (extinsa la maxim): 149 x 3.4 cm. # Greutate: 0.15 Kg

 5. Rucsac pentru laptop de 15.6


  Rucsac pentru laptop de 15.6" - iStay - # Rucsac pentru laptop confectionat din polyester de calitate superioara. # Compartiment pentru laptop captusit. # Buzunar frontal cu fermoar si buzunar tip organizer.# 2 buzunare laterale. # Bretele de umar comfortabile i-Stay.# Dimensiuni: 31 x 44 x 15 cm. # Greutate: 0,8 kg. # Culoare: negru.

 6. Geanta laptop 15.6


  Geanta laptop 15.6", polyester, I-stay Organiser- negru - # Fabricata din polyester. # Cu buzunar frontal cu fermoar. # Buzunar tip organizer. # Compartiment captusit pentru laptop. # Bareta pentru umar.# Dimensiuni (LxHxD): 40 x 32 x 12 cm. # Greutate: 1,1 kg.

Vezi Alonje autoadeziva din plastic A5, 100/set, KANGARO - alb in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL