Direct la continutul paginii »

Body cu bretele subtiri si piept din dantela



Fa o surpriza persoanei dragi: ofera cadou Body cu bretele subtiri si piept din dantela si daca nu este pe placul sau, poti sa returnezi produsul in termen de 10 zile si sa primesti banii inapoi de la magazin. Acum ai Body cu bretele subtiri si piept din dantela la reducere, cu livrare gratuita in toata tara.


Body cu bretele subtiri, piept din dantela si chilot tanga. Materialul este alcatuit din 90% bumbac si 10% lycra iar transpiratia este expulzata datorita calitatii suprioare a bumbacului din care este confectionat.



Produs recomandat de editorii e-oferta.ro



  1. Body cu bretele subtiri si chilot tanga


    Body cu bretele subtiri si chilot tanga, numai 38 RON: Body cu bretele subtiri si chilot tanga. Materialul este alcatuit din 90% bumbac si 10% lycra iar transpiratia este expulzata datorita calitatii suprioare a bumbacului din care este confectionat.
  2. Body cu bretele subtiri si chilot normal


    Body cu bretele subtiri si chilot normal, numai 38 RON: Body cu bretele subtiri si chilot normal. Materialul este alcatuit din 90% bumbac si 10% lycra iar transpiratia este expulzata datorita calitatii suprioare a bumbacului din care este confectionat.
  3. Body cu bretele groase si spate sport


    Body cu bretele groase si spate sport, numai 38 RON: Body tip maiou, cu spatele decupat si chilot normal. Materialul este alcatuit din 90% bumbac si 10% lycra iar transpiratia este expulzata datorita calitatii suprioare a bumbacului din care este confectionat.
  4. Body cu bretele groase si chilot normal sau tanga


    Body cu bretele groase si chilot normal sau tanga, numai 38 RON: Body cu bretele groase si chilot normal sau tanga. Materialul este alcatuit din 90% bumbac si 10% lycra iar transpiratia este expulzata datorita calitatii suprioare a bumbacului din care este confectionat.


Acest produs este disponibil in magazine recomandate: Carucioare cu trei roti; Carucioare pentru gemeni; Biciclete pentru copii ; Bicicleta Barbie pentru fete; Saniute pentru copii;

Vezi Body cu bretele subtiri si piept din dantela in catalogul online de produse al Dunya Textil SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Dunya Textil SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: body dantela lycra;