Direct la continutul paginii »

Foraje Puturi ApaGalerie foto

Executam foraje puturi apa de mica, medie si mare adancime la cele mai avantajoase preturi, cu adancimea maxima H=40—140m, diametrul put forat D=230—300mm, in functie de tipul de PVC si adancimea dorita. Folosim doar pvc ecologic,sanitar valplast de culoare albastra cu filet si filtru tip screen special pentru puturi de apa. Diametrul put tubat D=125,140,160,180mm, in functie de solicitarea clientului si de situatia hidrologica locala. Forajul este mecanizat dupa tehnologia americana, foraj rotativ hidraulic cu circulatie direct de fluid de foraj. Deoarece tehnologia ne permite putem fora chiar si in spatii mai inguste si greu accesibile.

Igienizarea si sanitarizarea putului se face la final dupa introducerea coloanei de pvc si limpezirea apei pe sistem aer lift.

La final prin injectarea unui strat de ciment care dupa intarire formeaza un dop,se obtine izolarea panzelor freatice de adancime fata de apele poluate de suprafata. Astfel incat vom exploata doar din panza freatica de adancime acolo unde exista un debit bun,stabil si o apa de calitate.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Hidrarem SRLFirma noastra este infiintata in 2008, avand ca specializare proiecte utilitare pentru fluide (puturi de apa, puturi pentru pompe de caldura, denisipari). Lucram cu un personal calificat cu specializare in foraje puturi de adancime. Nivelul nostru de cunostinte si experienta in foraje puturi de apa prin diferite metode geologice si geofizice asigurand conditiile care pot oferi durabilitate indelungata in furnizarea de apa potabila sigura pentru dumneavoastra. Firma noastra executa la ...

542
Firma Hidrarem SRL nu are alte produse publicate, in afara de cel afisat.Vizualizare profil companie: Hidrarem SRL Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: foraje puturi; foraje pentru puturi cu PVC; preturi puturi de apa-vaslui; foreza puturi; foraje puturi horga; foraje horga; foraje; puturi izolate; puturi vaslui; poze foreze puturi; foreze de apa; vaslui HORGA EPURENI; foraj puturi apa vaslui; FORAJ EPURENI; epureni vaslui;