Direct la continutul paginii »

RENAULT ALPINE A110 1600S


Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

MWS Internet Design SRLMagazin jucarii copii | comanda online cele mai noi jucarii pentru copii Jucariile vor fi livrate in cel mai scurt timp oriunde pe teritoriul Romaniei. Livrarea produselor se efectueaza in termen de 1-2 zile de la confirmarea comenzii cu Urgent Curier sau TNT. Costul livrării prin curier rapid pentru toate localitațile de pe teritoriul României este de 19 lei (TVA inclus) - pentru coletele a caror greutate nu depaseste 20 Kg. Comenzile cu ...

25
 1. Lamborghini Diablo


  Lamborghini Diablo - Lamborghini Diablo. Macheta auto la scara 1:24. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic. Recomandat copiilor cu varsta : peste 3 ani

 2. PORSCHE GT 3


  PORSCHE GT 3 - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

 3. PORSCHE 911 CARRERA


  PORSCHE 911 CARRERA - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

 4. DODGE VIPER SRT-10


  DODGE VIPER SRT-10 - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

 5. LAMBORGHINI MURCIELAGO 1:24


  LAMBORGHINI MURCIELAGO 1:24 - Macheta auto la scara 1:24; caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic.

 6. Freelander Carabinieri


  Freelander Carabinieri - Macheta auto la scara 1:24. Caroseria este realizata in mare parte din metal dar contine si unele componente din plastic; se pot deschide usile si capota. Modelul are sasiu detaliat.

Vezi RENAULT ALPINE A110 1600S in catalogul online de produse al MWS Internet Design SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: MWS Internet Design SRL