Direct la continutul paginii »

Copiator Digital Color Canon iRC3580i



Galerie foto

Produs indisponibilDispozitivul integrabil in retea iRC3580i reprezinta modul compact, productiv si eficient de a aduce culoare in biroul dvs.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRL



Magazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

6
  1. Copiator Digital Color Canon iRC5880


    Copiator Digital Color Canon iRC5880 - Produs indisponibilCu dispozitivul iR5880C/Ci veti ridica activitatea dvs. pe noi culmi ale performantei siflexibilitatii. Bucurati-va din plin de modalitati de comunicare multiple in alb-negru, la viteza ridicata, adaugand culoare numai cand este necesar.

  2. Copiator Digital Color Canon iRC5880i


    Copiator Digital Color Canon iRC5880i - Produs indisponibilCu dispozitivul iR5880C/Ci veti ridica activitatea dvs. pe noi culmi ale performantei siflexibilitatii. Bucurati-va din plin de modalitati de comunicare multiple in alb-negru, la viteza ridicata, adaugand culoare numai cand este necesar.

  3. Copiator Digital Color Canon iRC6880


    Copiator Digital Color Canon iRC6880 - Produs indisponibilPentru nivelurile de performanta cele mai ridicate pentru tiparirea alb-negru, cu optiunea de a presara culoare unde este necesar, aveti in dispozitivul multifunctional iR6880C/Ci tot ce va doriti.

  4. Copiator Digital Color Canon iRC6880i


    Copiator Digital Color Canon iRC6880i - Produs indisponibilPentru nivelurile de performanta cele mai ridicate pentru tiparirea alb-negru, cu optiunea de a presara culoare unde este necesar, aveti in dispozitivul multifunctional iR6880C/Ci tot ce va doriti.

  5. Copiator Digital Color Canon iRC4080


    Copiator Digital Color Canon iRC4080 - Produs indisponibilDaca aveti nevoie de o imprimanta color multifunctionala eficienta, capabila sa tina pasul cu fluxul de lucru rapid din departamentele de marketing sau HR, alegeti iRC4080i ndash; solutia cea mai rentabila pentru birourile si departamentele care necesita un volum mare de documente tiparite.

  6. Copiator Digital Color Canon iRC4580i


    Copiator Digital Color Canon iRC4580i - Produs indisponibilImprimanta color de birou iRC4580i de la Canon inseamna tiparire color rapida fara a compromisuri de calitate. Atat de simplu. Mediile de afaceri care necesita tiparire la calitate superioara si volum mare pentru grupuri mari de lucru ndash; cum sunt de ex., departamentele de marketing si HR ndash; ...





Vezi Copiator Digital Color Canon iRC3580i in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL