Direct la continutul paginii »

Copiator Digital Color Canon iRC5880



Galerie foto

Produs indisponibilCu dispozitivul iR5880C/Ci veti ridica activitatea dvs. pe noi culmi ale performantei siflexibilitatii. Bucurati-va din plin de modalitati de comunicare multiple in alb-negru, la viteza ridicata, adaugand culoare numai cand este necesar.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

E Logic Solutions SRL



Magazin online de calculatoare cu consumabile pentru imprimante, multifunctionale, copiatoare si faxuri oferite de magazinul online eLog.ro. Oferta cumparaturi online de imprimante, scanere, copiatoare si faxuri: orice cartus, cerneala, toner originale. SC E Logic Solutions SRL

3
  1. Copiator Digital Color Canon iRC5880i


    Copiator Digital Color Canon iRC5880i - Produs indisponibilCu dispozitivul iR5880C/Ci veti ridica activitatea dvs. pe noi culmi ale performantei siflexibilitatii. Bucurati-va din plin de modalitati de comunicare multiple in alb-negru, la viteza ridicata, adaugand culoare numai cand este necesar.

  2. Copiator Digital Color Canon iRC6880


    Copiator Digital Color Canon iRC6880 - Produs indisponibilPentru nivelurile de performanta cele mai ridicate pentru tiparirea alb-negru, cu optiunea de a presara culoare unde este necesar, aveti in dispozitivul multifunctional iR6880C/Ci tot ce va doriti.

  3. Copiator Digital Color Canon iRC6880i


    Copiator Digital Color Canon iRC6880i - Produs indisponibilPentru nivelurile de performanta cele mai ridicate pentru tiparirea alb-negru, cu optiunea de a presara culoare unde este necesar, aveti in dispozitivul multifunctional iR6880C/Ci tot ce va doriti.

  4. Copiator Digital Color Canon iRC4080


    Copiator Digital Color Canon iRC4080 - Produs indisponibilDaca aveti nevoie de o imprimanta color multifunctionala eficienta, capabila sa tina pasul cu fluxul de lucru rapid din departamentele de marketing sau HR, alegeti iRC4080i ndash; solutia cea mai rentabila pentru birourile si departamentele care necesita un volum mare de documente tiparite.

  5. Copiator Digital Color Canon iRC4580i


    Copiator Digital Color Canon iRC4580i - Produs indisponibilImprimanta color de birou iRC4580i de la Canon inseamna tiparire color rapida fara a compromisuri de calitate. Atat de simplu. Mediile de afaceri care necesita tiparire la calitate superioara si volum mare pentru grupuri mari de lucru ndash; cum sunt de ex., departamentele de marketing si HR ndash; ...

  6. Copiator Digital Color Canon iRC5185i


    Copiator Digital Color Canon iRC5185i - Produs indisponibiliRC5185i este imprimanta multifunctionala de birou cea mai avansata de la Canon, care va permite sa tipariti documente color in mod securizat si la pret avantajos, fara costurile pe care le presupune externalizarea.





Vezi Copiator Digital Color Canon iRC5880 in catalogul online de produse al E Logic Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: E Logic Solutions SRL