Direct la continutul paginii »

Tabla magnetica pentru creta 100 x 150 cm, profil aluminiu SL, SMIT



Galerie foto

# Suprafata magnetica, rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturi. # Rama aluminiu profil Softline. # Se livreaza cu accesorii pentru montare pe perete si tavita (30 cm).# Pentru scriere se foloseste creta ecologica si pentru stergere burete uscat.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRL



Gutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

16
  1. Tabla magnetica pentru creta 120 x 150 cm, profil aluminiu SL, SMIT


    Tabla magnetica pentru creta 120 x 150 cm, profil aluminiu SL, SMIT - # Suprafata magnetica, rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturi. # Rama aluminiu profil Softline. # Se livreaza cu accesorii pentru montare pe perete si tavita (30 cm).# Pentru scriere se foloseste creta ecologica si pentru stergere burete uscat.

  2. Tabla magnetica pentru creta 120 x 180 cm, profil aluminiu SL, SMIT


    Tabla magnetica pentru creta 120 x 180 cm, profil aluminiu SL, SMIT - # Suprafata magnetica, rezistenta la actiunea acizilor si zgarieturi. # Rama aluminiu profil Softline. # Se livreaza cu accesorii pentru montare pe perete si tavita (30 cm).# Pentru scriere se foloseste creta ecologica si pentru stergere burete uscat.

  3. CREION MECANIC 2.0MM 300 NEGRU ROTRING


    CREION MECANIC 2.0MM 300 NEGRU ROTRING - Creion mecanic profesional. Se foloseste cu mina de 2 mm. Corp din metal.

  4. TUS DESEN TEHNIC 23ML ALB ROTRING


    TUS DESEN TEHNIC 23ML ALB ROTRING - Tusuri pentru grafica si desen tehnic. Aceste excelente cerneluri se caracterizeaza printr-o foarte buna aderenta la suport, putere mare de acoperire, culori permanente, rezistenta la lumina. Cantitate: 23 ml.

  5. TRUSA ISOGRAPH 8 PIESE ROTRING


    TRUSA ISOGRAPH 8 PIESE ROTRING - Contine 8 stilouri Isograph, tus negru 23 ml, adaptor pentru compas, 4 suporturi pentru stilouri.

  6. TRUSA ISOGRAPH 4 PIESE ROTRING


    TRUSA ISOGRAPH 4 PIESE ROTRING - Contine 4 stilouri Isograph, tus negru 23 ml, adaptor pentru compas, 4 suporturi pentru stilouri.





Vezi Tabla magnetica pentru creta 100 x 150 cm, profil aluminiu SL, SMIT in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL