Direct la continutul paginii »

Cadou nunta de aur



Galerie foto

Un set de sampanie si pahare, personalizat cu un mesaj special, un cadou pentru o nunta de aur.

Mesajul nostru: A iubi nu inseamna a privi unul la celalalt, ci a privi impreuna in aceeasi directie.

Idee de mesaj:
Unele iubiri dureaza o viata, iubirea adevarata dureaza o vesnicie.

Set de sampanie intr-o elaganta cutie de cadou din carton ondulat, tapetata la interior cu saten si tul.

Paharele sunt cu picioare impletite si se pot personaliza cu numele celor doi sarbatoriti.

Sticla si paharele pot fi inscriptionate cu mesajul dvs.

Termen de executie: maxim 3 zile.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Kadoly SRL



Daruieste din suflet - cele mai frumoase momente urmeaza sa vina. Cadouri online, livrare la domiciliu. Magazinul Kadoly online va ofera: cadouri deosebite pentru barbati; cadouri personalizate cu mesaj; sticle de vin personalizate; cadouri pentru indragostiti, cadouri pentru femei, cadouri speciale gravate, cadouri pentru casa,  pahare personalizate miri; manusi piele,  carti pentru suflet; broderie personalizata; ...

30
  1. Cutie pentru poze


    Cutie pentru poze - O cutie pe suport de rama foto pentru o poza de 10x15cm. In interiorul cutiei exista alte suporturi din plastic pentru pastrarea pozelor.

  2. Cutie cu accesorii si vin


    Cutie cu accesorii si vin - Cutie cu accesorii pentru vin si o sticla de vin cu mesaj.

  3. Vin gravat


    Vin gravat - Sticlute de vin de 250ml personalizate prin gravare cu un scurt mesaj - o marturie de efect.Pretul afisat este pentru minim 100buc.

  4. Placheta gravata


    Placheta gravata - Cutie de catifea albastra cu placuta metalica gravata.Dimensiuni cutie: 185x120x35 mm Pentru cantitati mai mari de 4buc solicitati oferta personalizata.

  5. Platou rotund personalizat


    Platou rotund personalizat - Platou rotund, cu margini ondulate, personalizat cu mesajul dvs.Termen de executie: maxim 3 zile lucratoare.

  6. Brau rosu brodat


    Brau rosu brodat - Brau din catifea sau stofa cu broderie - un excelent accesoriu pentru o tinuta eleganta. Poate fi folosit la o rochie, la o fusta sau un sacou elegant.Brau de 9cm latime. Braul se realizeaza la lungimea solicitata. Se poate alege o alta culoare de material si model.Termen de executie: 1 saptamana.





Vezi Cadou nunta de aur in catalogul online de produse al Kadoly SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Kadoly SRL