Direct la continutul paginii »

Suport plastic pentru 20 dosare suspendate, HAN Karat - albastru



Galerie foto

# Confectionat din plastic rigid. # Capacitate: 20 dosare suspendabile. # Se livreaza fara dosare.# Dimensiuni (L x l x H): 360 x 320 x 264 mm.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRL



Gutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

6
  1. Suport plastic pentru 10 dosare suspendabile, HAN Swing - negru


    Suport plastic pentru 10 dosare suspendabile, HAN Swing - negru - # Confectionat din plastic rigid. # Capacitate: 10 dosare suspendate. # Prevazut cu manere laterale pentru a fi transportat cu usurinta.# Se livreaza fara dosare. # Dimensiuni (L x l x H): 390 x 150 x 260 mm.

  2. Cos de birou pentru hartii, 18 litri, HAN Moon - gri


    Cos de birou pentru hartii, 18 litri, HAN Moon - gri - Cos de birou pentru hartii HAN Moon. Acest cos este din plastic cu proprietati antistatice, incasabil si rezistent la socuri, este prevazut cu margine de prindere pentru transportare. Capacitate: 18 litri. Diametrul: 305 mm. Inaltime : 310 mm. Culoare: gri.

  3. Suport pentru articole de birou, HAN Scala - albastru


    Suport pentru articole de birou, HAN Scala - albastru - Din material plastic, design modern si finisaj deosebit. 4 compartimente de diferite inaltimi, pentru instrumente de scris sau accesorii de birou. Dimensiuni (L x l x h): 125 x 125 x 100 mm.

  4. Suport vertical pentru cataloage HAN Twin - rosu


    Suport vertical pentru cataloage HAN Twin - rosu - Din material plastic cu proprietati antistatice. Util pentru pastrarea de reviste, cataloage si brosuri. Dimensiuni (L x l x h): 320 x 76 x 248 mm.

  5. Suport plastic modular cu 5 sertare pentru documente, HAN - Contur


    Suport plastic modular cu 5 sertare pentru documente, HAN - Contur - # Din material plastic cu proprietati antistatice. # Util pentru pastrarea de documente. # Prevazut cu sertare cu clape ce culiseaza usor. # Se pot aseza pe birou sau se pot construi diferite module suprapuse. # Numar sertare: 5 # Tip sertar: inchis# Dimensiuni (L x l x h): 384 x 300 x 307 mm. # Culoare: gri ...

  6. Suport plastic multimedia, HAN - Contur


    Suport plastic multimedia, HAN - Contur - # Suport special pentru stocare CD, DVD, dischete, zip. # Are un sertar culisant prevazut cu cheie si etichete pentru descriere. # Mediile de stocare se pot separa in interior cu ajutorul unor indexuri din plastic. # Dimensiuni: (L x l x h): 394 x 310 x 208 mm.# Culoare: gri deschis.





Vezi Suport plastic pentru 20 dosare suspendate, HAN Karat - albastru in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL