Direct la continutul paginii »

Ecuson cu ac si clip, 55 x 90 mm, EXITONGalerie foto


Din plastic flexibil cu ac de siguranta si clip metalic pentru prindere usoara pe textile.
Se livreaza cu un carton alb pentru inscrisuri.
Culoare: transparent.
Dimensiuni (l x L): 55 x 90 mm.
Ambalare: 50 buc. / cutie.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

8
 1. Buzunar PVA texturat A5, cu fermoar textil negru, cu burduf, EXITON


  Buzunar PVA texturat A5, cu fermoar textil negru, cu burduf, EXITON - Inchidere cu fermoar textil negru. Margini negre intarite. Capacitate mare. Ambalare: 25 buc/set.

 2. Mapa protectie documente B6, cu fermoar, EXITON - transparent


  Mapa protectie documente B6, cu fermoar, EXITON - transparent - Mapa protectie documente format B6 transparenta. Inchidere cu fermoar.

 3. Mapa protectie documente B5, cu fermoar, EXITON - transparent


  Mapa protectie documente B5, cu fermoar, EXITON - transparent - Mapa protectie documente format B5 transparenta. Inchidere cu fermoar.

 4. Mapa protectie documente B4, cu fermoar, EXITON - transparent


  Mapa protectie documente B4, cu fermoar, EXITON - transparent - Mapa protectie documente format B4 transparenta. Inchidere cu fermoar.

 5. Buzunar buretat A6, cu fermoar textil negru, EXITON


  Buzunar buretat A6, cu fermoar textil negru, EXITON - Buzunar buretat A6 din PVA texturat. Inchidere cu fermoar textil negru. Pastreaza in siguranta accesorii de mobil sau laptop. Culoare: negru.

 6. Buzunar buretat A5, cu fermoar textil negru, EXITON


  Buzunar buretat A5, cu fermoar textil negru, EXITON - Buzunar buretat A5 din PVA texturat. Inchidere cu fermoar textil negru. Pastreaza in siguranta accesorii de mobil sau laptop. Culoare: negru.

Vezi Ecuson cu ac si clip, 55 x 90 mm, EXITON in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL