Direct la continutul paginii »

Buzunar buretat A5, cu fermoar textil negru, EXITONGalerie foto


Buzunar buretat A5 din PVA texturat.
Inchidere cu fermoar textil negru.
Pastreaza in siguranta accesorii de mobil sau laptop.
Culoare: negru.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

9
 1. Buzunar PVA texturat B5, cu fermoar textil negru, EXITON


  Buzunar PVA texturat B5, cu fermoar textil negru, EXITON - Buzunar PVA buretat format B5. Inchidere cu fermoar textil negru.

 2. Mapa birou 44 x 68 cm, LANDS - imagini cu animale


  Mapa birou 44 x 68 cm, LANDS - imagini cu animale - Mapa din carton plastifiat cu PVC Buzunare laterale Suprafata centrala imprimata cu imagini cu animale acoperita cu folie transparenta Dimensiuni: 68 x 44 cm.

 3. Mapa plastic pentru oferte cu buzunar personalizabil, cu suport CV/CD, EXITON - roz translucent


  Mapa plastic pentru oferte cu buzunar personalizabil, cu suport CV/CD, EXITON - roz translucent - Mapa plastic transparent color cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format : A4 .

 4. Mapa plastic pentru oferte cu buzunar personalizabil, cu suport CV/CD, EXITON - violet translucent


  Mapa plastic pentru oferte cu buzunar personalizabil, cu suport CV/CD, EXITON - violet translucent - Mapa plastic A4 transparent color cu buzunar personalizabil. Cu suport pentru carte de vizita si CD.

 5. Folie protectie documente A4, cu clapa laterala, 10/set, EXITON - transparent


  Folie protectie documente A4, cu clapa laterala, 10/set, EXITON - transparent - Folie transparenta din polipropilena (PP) cu perforatii standard pentru indosariere. Deschidere lateral dreapta cu clapa. Format: A4. Ambalare: 10 buc/set.

 6. Mapa protectie


  Mapa protectie "L" pentru documente A4, 100/set, EXITON - transparent - Folie transparenta din PP. Format A4. Deschidere :sus si lateral stanga. Grosime : 80 microni. Ambalare: 100 buc/set.

Vezi Buzunar buretat A5, cu fermoar textil negru, EXITON in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL