Direct la continutul paginii »

Dispencer cu banda corectoare 5mm x 8m, EXITONGalerie foto

Banda de corectie este uscata si se poate rescrie imediat. Hartia nu se increteste dupa aplicare.Nu lasa umbre sau contururi la copiere sau fax. Latime banda: Dispencer cu banda corectoare EXITON. Dispozitiv de corectie cu rola incorporata de unica folosinta, banda de corectie este uscata si se poate rescrie imediat, hartia nu se increteste dupa aplicare si nici nu lasa urme sau contururi la copiere sau fax. Dimensiuni: 4,2 mm x 8,5 mm. Ambalare: 10 buc/cutie.

Produs recomandat de editorii e-oferta.ro

   

Multi Quest Solutions SRLGutuie.ro este magazinul online in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru firma dvs.: papetarie, birotica, consumabile, echipamente IT, mobilier sau produse de curatenie. Gutuie.ro introduce un nou mod de a furniza "Necesarul" pentru firme, in care beneficiati de la inceput de sprijinul direct si GRATUIT al unui consultant dedicat, care va poate ajuta sa creati lista produselor de care aveti nevoie, precum si sa selectati marcile si cantitatile dorite pentru a obtine un cost ...

32
 1. Fluid corector EXITON


  Fluid corector EXITON - Fluid corector EXITON. Acest fluid nu lasa umbre la copiere, se usuca rapid. Latime pensula: aproximativ 3 mm. Continut: 20 ml.

 2. Mapa plastic rigida A2, cu elastic pe colturi, EXITON - negru


  Mapa plastic rigida A2, cu elastic pe colturi, EXITON - negru - Mapa plastic color cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format: A2.

 3. Mapa plastic rigida A3, cu elastic pe colturi, EXITON - negru


  Mapa plastic rigida A3, cu elastic pe colturi, EXITON - negru - Mapa plastic color cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format: A3.

 4. Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - orange translucent


  Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - orange translucent - Mapa plastic transparent color cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format : A4 . Material plastic cu striatii.

 5. Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - transparent mat


  Mapa plastic rigida, cu elastic pe colturi, EXITON - transparent mat - Mapa plastic transparent cu 3 pliuri interioare si elastic pe colturi. Format : A4. Material plastic cu striatii.

 6. Mapa birou 44 x 68 cm, cu buzunare laterale, LANDS - negru


  Mapa birou 44 x 68 cm, cu buzunare laterale, LANDS - negru - Mapa pentru birou de culoare neagra. Cu buzunare laterale color. Dimensiuni: 44 x 68 cm.

Vezi Dispencer cu banda corectoare 5mm x 8m, EXITON in catalogul online de produse al Multi Quest Solutions SRL sau in categoria in care a fost inscris: . Vizualizare profil companie: Multi Quest Solutions SRL