Direct la continutul paginii »

Videochat de acasa sau de la studio? Ce aleg romancele

Poza stire 'Videochat de acasa sau de la studio? Ce aleg romancele'
22 Mai 2019 0 comentarii

 

Videochatul a reusit sa obtina cu rapiditate un loc in topul celor mai bine cotate industrii de pe piata din Romania. Castigurile atractive, programul flexibil si confidentialitatea pe care le ofera anumite studiouri de videochat din Bucuresti le fac pe tinere sa ”guste” din jobul considerat, inca, un ”fruct interzis” in tara noastra. Exista, insa, si fete care decid sa porneasca pe cont propriu pe portile industriei camming, in speranta de a se imbogati rapid.

Care este totusi, cea mai buna varianta: videochat de acasa sau videochat la studio?

Videochatul de acasa: beneficii si riscuri

Sa faci videochat de acasa pare o alternativa mai avantajoasa decat aceea de a colabora cu un studio profesional. Adevarul este ca sunt anumite aspecte pe baza carora am fi tentati sa credem ca aceasta este cea mai buna optiune. Iata, deci, care sunt avantajele de a face videochat acasa:

 

 • Pastrezi integral sumele de bani castigate, avand in vedere ca nu este nevoie sa imparti comisionul cu niciun studio;
 • Beneficiezi de un plus de confort, deoarece nu trebuie sa te deplasezi la o anumita locatie, ci lucrezi chiar din propria locuinta;
 • Iti stabilesti un program de lucru asa cum iti doresti, fara sa respecti un orar strict;
 • Ai completa libertate in alegerea decorului si a modului in care doresti sa iti desfasori activitatea in fata camerei web.

Reversul medaliei nu intarzie, insa, sa apara, caci atunci cand optezi pentru a face videochat de acasa te expui si la multe riscuri, printre care:

 • Lipsa aparaturii speciale si a consilierii de specialitate din partea trainerilor, care se traduc in incasari scazute;
 • Confidentialitate redusa, mai ales pentru persoanele care locuiesc cu parintii;
 • Demotivarea sau dezorganizarea ce pot aparea din cauza tentatiilor ce exista atunci cand lucrezi din confortul propriei locuinte.

Videochat la studio: mit si realitate

O alegere pe care o fac tot mai multe dintre tinerele romance este acea de a lucra in cadrul unui studio de videochat. Desi exista numeroase zvonuri cu privire la modul in care sunt tratate modelele in studiouri, sau despre lucrurile pe care ele trebuie sa le faca atunci cand sunt online, aceste aspecte difera de la un studio la altul. Glamour Studio este o locatie moderna in care fetele angajate sunt, cu adevarat, rasfatate. Acest studio este unul dintre acelea care ofera o serie de beneficii, cum ar fi:

 • Contract de munca, pentru ca activitatea modelelor sa se desfasoare legal;
 • Posibilitatea de a stabili de comun acord un program de lucru, in functie de necesarul turelor si de disponibilitatea angajatelor;
 • Confidentialitate garantata;
 • Asistenta tehnica si training pe toata perioada programului de lucru;
 • Acces la o serie de echipamente si software-uri specializate, pentru a favoriza obtinerea incasarilor;
 • Decoruri profesioniste, in diverse tematici, care atrag atentia membrilor;
 • Bonusuri acordate in functie de performante.

Pe langa toate aceste beneficii, Glamour Studio ofera in plus si finantare pentru modele, ce poate fi folosita pentru achizitionarea unei case, a unei masini, sau pentru efectuarea interventiilor chirurgicale. In plus, modelele de top din studio sunt rasplatite cu vacante gratuite in locatii de lux ale lumii.


0 comentarii

  Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
  Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta