Direct la continutul paginii »

Ultimele trenduri în accesorizarea telefonului mobil

Poza stire 'Ultimele trenduri în accesorizarea telefonului mobil'
07 Aprilie 2020 0 comentarii

 

Recunoaște - nu vrei să te mai desparți de telefonul tău mobil, iar fiecare secundă în care nu-l poți găsi se transformă într-un scenariu horror. Știm cum este, trăim în aceeași eră în care tehnologia a permis înglobarea atâtor aplicații fără de care nu ne putem organiza cum trebuie. Și așa cum moda se reflectă în fiecare sezon în domeniul vestimentar, nici trendurile în materie de accesorii pentru telefon nu se lasă așteptate, devenind din ce în ce mai interesante de la un an la altul.

 

Noi le-am ales pe cele mai folositoare dintre ele și ți le prezentăm în cele ce urmează, sperând să te inspire pentru viitoarele tale cumpărături. Iată care sunt cele mai cool accesorii de smartphone în 2020.

 

Suportul auto magnetic

 

Legislația rutieră a devenit foarte drastică în raport cu șoferii care nu se pot dezice de telefonul mobil nici măcar atunci când sunt la volan. Evenimentele din ultimii ani au determinat autoritățile să hotărască pedepse mult mai mari pentru cei care sunt prinși că folosesc telefonul pentru convorbiri, mesaje sau sesiuni de live-uri pe rețelele de socializare. 

 

Pentru a evita amenzi care pot depăși 2.000 de lei, comandă un suport auto magnetic de pe BrandGSM, un accesoriu care nu doar că îți va permite să ții mâinile pe volan cât timp urmărești aplicația ta preferată de GPS sau câtă vreme asculți playlistul preferat, dar care va fi și foarte simplu de utilizat.

 

Concret, suportul auto este compus din două părți - cea principală, adică suportul în sine, care se prinde cu o ventuză de parbriz sau cu piciorușe din plastic de ventilația mașinii, și magnetul, care vine lipit pe carcasa telefonului tău. Într-o secundă, imediat ce ai urcat în mașină, poți prinde telefonul la înălțimea dorită, pentru a nu-ți obstrucționa vizibilitatea și îl poți folosi fără teama că ai putea fi amendat.

 

Popsocketul

 

La fel de util s-ar putea dovedi și un popsocket, adică un accesoriu care se lipește de carcasa smartphone-ului tău și care poate fi scos în relief printr-un sistem de tip burduf. Extrem de folositor mai ales dacă manevrezi telefonul în fel și chip, popsocketul îți va permite o susținere perfectă a aparatului chiar și atunci când întinzi mâna la maximum pentru un selfie ca la carte. 

 

Poți alege popsocketuri simple, în culori uni, deși gama de produse este, efectiv, vastă. Îți poți personaliza telefonul cu ajutorul acestui accesoriu alegând o variantă cu imaginile preferate, de la animale, peisaje sau forme grafice până la personaje pe care le îndrăgești. Sky is the limit!

 

Suportul de telefon pentru birou

 

Probabil nu ți-e străină situația în care ai vrut să vizionezi un clip sau o prezentare, dar telefonul nu voia să rămână în picioare și tot aluneca. Inevitabil, oricât de aderent ar fi materialul din care a fost fabricată husa smartphoneului tău, acesta va continua să cadă atunci când nu are un suport pe măsură, cum este cel de birou. Acesta îți va permite așezarea telefonului în picioare sau pe modul wide și menținerea acestuia pentru cât timp dorești. Acest accesoriu poate fi extrem de util pentru cei care obișnuiesc să folosească aplicațiile pentru apeluri video în scopul business. 

 

Acestea sunt accesoriile de telefon pe care ar trebui să le ai și tu în 2020, dacă vrei să ții pasul cu trendurile dictate de marile companii. Pe tine care dintre cele trei prezentate te-a convins că merită să-l comanzi?


 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta