Direct la continutul paginii »

Tot ce ar trebui sa știi înainte de a te angaja la videochat

Poza stire 'Tot ce ar trebui sa știi înainte de a te angaja la videochat'
25 Iunie 2020 0 comentarii

 

Toți oamenii au păreri despre lucruri pe care le cunosc mai mult sau mai puțin. Dacă te vei baza mereu pe ce cred cei din jurul tău, e posibil să ratezi o grămadă de oportunități. În cazul unui subiect atât de controversat precum videochat-ul, cel mai bine este să te informezi direct de la sursă. Mai ales că la noi în țară majoritatea oamenilor au niște păreri preconcepute despre această activitate. Vei găsi în materialul de mai jos câteva dezvăluiri care să ridice ceața de pe acest subiect și să-ți permită să iei o decizie în cunoștință de cauză.
Activitatea de videochat nu este ilegalăSpre deosebire de lucrurile pe care probabil le-ai auzit, activitatea de videochat este cât se poate de legală și de reglementată. Un studio profesionist îți va face un contract înainte să începi activitatea și se va ocupa de toate actele necesare pentru plata taxelor. Angajarea la un studio care nu-ți va face contract din prima zi, este una din cele mai frecvente greșeli pe care le fac modelele de videochat începătoare. Cel mai bine este să porți o discuție serioasă și să pui toate întrebările necesare la un interviu de angajare. Semnează doar când ești mulțumită de toate răspunsurile pe care le-ai primit. Se pot face foarte mulți bani din videochat


Da, există studiouri de videochat care îți garantează câștiguri de 7500 de lei din prima lună. Este în interesul studiourilor ca tu să fii fericită și să-ți faci mereu meseria cu zâmbetul pe buze. După primele trei luni de zile poți ajunge până la sume de 3000$ pe lună. Dar, atenție, la fel ca în orice job, trebui să dai dovadă de implicare, profesionalism și să-ți dorești mai mult. Nu vor veni banii la tine dacă doar te duci la studio și nu depui efort în această activitate. Un studio profesionist îți va pune la dispoziție cele mai bune condiții, pregătire necesară și ajutor pentru a începe corect pe acest drum, dar veniturile tale vor depinde aproape în întregime de implicarea ta. 


Nu trebuie să te dezbraci


Contrar opiniei populare, în activitatea de videochat nu este obligatoriu să-ți dai jos hainele. Ceea ce publicul larg nu știe sau pur și simplu nu ia în calcul, este că în activitatea de videochat există două sectoare, și anume adult și non-adult. Dacă în activitatea de videochat adult accentul se pune pe senzualitate și erotism, în sectorul de non-adult, lucrurile stau puțin diferit. Pe platformele de videochat non-adult, importantă este comunicarea, oamenii care ajung acolo vor să lege o conversație. Îți vei putea așadar dezvolta abilitățile de comunicare, vei discuta pe diverse teme, îți vei perfecționa limba engleză, toate în timp ce ești plătită. 


Nu aspectul fizic îți aduce succesul


Poate că vei fi într-adevăr surprinsă de această afirmație, dar da, este foarte adevărată. Oamenii sunt extrem de diferiți și, în consecință, vor avea gusturi diferite. Dacă ai un aspect plăcut și îngrijit, care transmite deschidere și încredere în propria persoană, asta este tot ce contează. Felul în care relaționezi, tonul vocii, atitudinea, limbajul corporal, toate acestea vor decide cât de apreciată ești de oamenii cu care comunici și implicit ce câștiguri vei avea. Dacă totuși vei decide la un moment dat că vrei să-ți îmbunătățești aspectul prin operații estetice, un studio de videochat profesionist va fi mai mult decât dispus să te susțină financiar și moral în acest demers. 


Sperăm că toate aceste informații te-au făcut să reconsideri abordarea generală în ce privește acest sector de activitate și că îl vei vedea cu alți ochi. Dacă te decizi că acest job poate fi pentru tine, nu pierzi absolut nimic dacă mergi la un interviu. 


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta