Direct la continutul paginii »

Termene.ro: Fii informat, fii cu un pas înaintea competitorilor tăi!

 

Ai o companie și vrei să te extinzi la nivel regional sau național și ai nevoie de analize financiare și sectoriale sau vrei să verifici bonitatea și credibilitatea partenerilor de afaceri actuali sau viitori sau vrei doar să fii la curent cu toate schimbările survenite în activitatea competitorilor, găsești toate răspunsurile pe Termene.ro.

Termene.ro este o platforma online de instrumente de business care adună în același loc zeci de surse de informații oficiale, precum Monitorul Oficial, Buletinul Procedurilor de Insolvență, Arhiva Electronică de Garanţii Reale Mobiliare, Oficiul Național al Registrului Comerțului și toate instanțele de judecată și altele.

Poți să verifici informații pornind de la indicatorii financiari (cifra de afaceri, venituri, cheltuieli, profit, pierderi sau datorii) până la identitatea fondatorilor și istoricul lor în mediul de afaceri, inclusiv contracte cu statul și litigiile din instanță.

Termene.ro îți oferă acces la toate informațiile juridice și financiare actualizate despre orice companie sau dosar aflat pe rolul instanțelor din România și astfel știi cu cine faci sau urmează să faci afaceri, primești rapid informații privind modificările aduse unei firme și ai acces ușor la dosarele din instanță.

De asemenea, portalul îți generează rapoarte financiare, analize și studii la nivel de sector, oraș, județ sau regiune care îți va ușura activitatea.

Toate aceste date îți pot fi trimise zilnic, prin email sau sms, iar pe baza lor poți să iei cele mai corecte decizii și să stabilești relații de business pe termen lung.

În acest moment, Termene.ro are peste 6.200 de clienți companii și aproape 18.000 ? (nu știu dacă este corectă cifra) de utilizatori ai platformei, printre care se numără avocați și jurnaliști renumiți.

Portalul este împărțit în două module:

1. Catalogul de Firme   – unde poți găsi informații despre toate firmele din România

2.  Catalogul de Dosare – unde poți găsi informații despre dosarele aflate pe rolul instanțelor de judecată

Informațiile la care poți avea acces prin aceste două module sunt grupate în mai multe tipuri de instrumente:

1. Alertă firma ta – GRATUIT - Știi tot ce se întâmplă în firma ta, dar este important să știi și cum se vede ea în sursele oficiale. De exemplu, Termene.ro te notifică în aceeași zi dacă statul îți anulează codul TVA și astfel încât să poți să rezolvi rapid situațiile neplăcute.

2. Verificări firme România - Informații financiare și juridice actualizate

despre toate firmele din România.

3.     Verificări firme internaționale – Dacă ai clienți sau furnizori cu capital străin sau cu sediul în afara țări, Termene.ro îti pune la dispoziție în portal rapoarte online din peste 20 de țări.

4.     Monitorizare clienți, furnizori, concurență - Ești avertizat prin e-mail, sms sau direct în platformă atunci când apar informații noi cu privire la firmele pe care le monitorizezi

5.     BizZilla - Prospectare, analize și studii utilizând cea mai complexă bază de date cu informații actualizate despre companiile din România – GRATUIT

6. Analiza fiscală - Află în timp real informațiile fiscale, datele fiscale și toate modificările apărute despre firmele de interes pentru tine

7. Compliance și third party check - Verifică dacă firmele cu care vrei să colaborezi sunt în conformitate cu regulile companiei tale.

8. Raport CIP - Centrala Incidentelor de Plăţi (CIP) reprezintă o structură specializată în colectarea, stocarea şi centralizarea informaţiilor specifice incidentelor de plăţi produse de titularii de cont cu cecuri, cambii şi bilete la ordin.

9. Motor de căutare dosare - Baza de date conține toate dosarele de instanță începând cu anul 2004

10.  Motor de căutare BPI - Identifică în baza de date mențiunile din Buletinul Procedurilor de Insolvență.

11.  Motor de căutare MO - Identifică în baza de date, toate informațiile din Monitorul Oficial partea a IV-a începând cu anul 2001

12.  Management dosare de instanță -  afli informațiile despre orice dosar în instanță

13.  Calendar juridic  - Poți urmării într-un singur loc toate ședințele de judecată

14.  Marcă de încredere - Trusted.ro împreună cu Termene.ro verifică bonitatea firmei.


 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta