Direct la continutul paginii »

Maşina de înlocuire

 

Accidentele rutiere pot să apară la orice pas, având în vedere că numărul maşinilor din România este într-o continuă ascensiune la ora actuală, iar gradul de dezvoltare al infrastructurii în România este încă unul extrem de redus. Cu toate acestea, există cazuri în care pur şi simplu nu suntem în măsură să putem evita un accident. ​ Şi atunci ce trebuie să facem în această situaţie?

Ei bine, în funcţie de tipul accidentului, important este să fie completată formularul  de constatare amiabilă, sau în cel mai rău caz să fie obţinute actele necesare de la persoană responsabilă de producerea accidentului rutier, în vederea reparaţiei maşinii dumneavoastră. Toată lumea se întreabă ce facem în situaţia în care maşina trebuie să stea într-un service săptămâni la rând, având în vedere că cel puţin în ultima perioadă maşina a devenit realmente o necesitate, mai ales că mijloacele de transport public sunt din ce în ce mai aglomerate.

Maşină de Schimb este mereu la dispoziţia dumneavoastră întrucât de mai bine de 10 ani de activitate în domeniul daunelor auto s-au dăruit să satisfacă nevoile şi dorinţele clienţilor, astfel încât oferă posibilitatea persoanelor care au fost victime ale unor accidente rutiere să beneficieze de o maşină similară celei care a fost avariată în perioada în care maşina personală se afla într-un service.

Aşadar, după ce aţi stabilit detaliile accidentului şi după ce a fost deschis dosarul de dăuna cu constatarea amiabilă completată de ambele părţi sau de documentele emise de către Poliţie dacă în accident au fost implicate mai mult de două maşini. Ulterior fiind necesare obţinerea documentelor justificative, necesare pentru a merge la service în vederea obţinerii devizului de reparaţie. Următorul pas este să fie calculate numărul zilelor în care veţi beneficia de autoturismul pe care compania vi-l oferă, pe baza devizului de reparaţie. Iar în ultima instanţa va trebui să obţineţi confirmarea de la asigurator, pentru a putea lua legătura cu compania de închirieri auto. Aceasta vă va oferi automobilul în momentul în care maşina dumneavoastră va intra în service. La final, veţi fi anunţaţi de către aceştia ca vă puteţi lua maşina de la service-ul respectiv şi totodată veţi returna maşina la acelaşi service, aceasta din urmă fiind preluată de companie.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta