Direct la continutul paginii »

Gențile cu franjuri, arma secretă a fashionistelor din toate timpurile

Poza stire 'Gențile cu franjuri, arma secretă a fashionistelor din toate timpurile'
29 Iunie 2019 0 comentarii

 

Cauți acel accesoriu ușor de purtat, care să facă însă diferența în ținuta ta, să ofere o amprentă de stil oricăror haine pe care le-ai purta? Geanta cu franjuri se va preta mereu la această titulatură!

Inspirată de tendințele anilor 20, dar la fel de potrivită cu epoca boho, geanta cu franjuri a revenit în tendințe în ultimii ani. Versatilă, capabilă să învioreze orice outfit, această piesă îți va transforma o ținută monotonă într-una demnă de fashionistă. Află din rândurile de mai jos cum să porți geanta cu franjuri, dar și care sunt greșelile de evitat!

Geanta cu franjuri, pentru ținute care ies în evidență

Franjurii au apărut ca element decorativ în anii 20, remarcându-se în acea perioadă la flapper girls. Eclectici, glam, însumând perfect toate caracteristicile acelei perioade, franjurii erau atașați rochiilor, genților, șalurilor și reprezentau arma secretă a fetelor care se înțelegeau perfect cu moda.

E poate cel mai mare compliment pe care îl putem oferi franjurilor faptul că aceștia revin la modă peste câteva zeci de ani, într-o epocă cum nu se poate mai diferită de strălucitorii și zgomotoșii ani 20. Anii 70 dau naștere unor influențe noi, cele hippie și boho. Acum, franjurii nu mai sunt un simbol al glamour-ului, ci mai degrabă al libertății, al nonconformismului, al aplecării spre un romantism natural. Decorând acum cu precădere veste, blugi și în continuare genți, franjurii devin din nou piesa care evidențiază orice fată în ton cu tendințele.

A treia perioadă de strălucire a genților cu franjuri este cea contemporană. Azi, acest accesoriu e cu adevărat cel care scoate ținutele în evidență. Te sfătuim să alegi două tipuri de accesorii: cel simplu, din piele întoarsă, plin de un aer boem, și cel glam, cu aplicații glitter, cu paiete sau cu diverse alte detalii pline de strălucire. Nu te feri de eclectic și nici de aplicații care să atragă toate privirile și nu uita că umorul și ironia în modă sunt must-have.

Găsești genți de damă pe dasha.ro. Rucsacul roșu din piele naturală Star va atrage toate privirile asupra ta, iar steaua decorată cu franjuri va deveni rapid arma secretă a fashionistei din tine.

 

Rucsac rosu din piele naturala Star

https://www.dasha.ro/rucsacuri-din-piele/rucsac-rosu-din-piele-naturala-star-144934.html

Cum porți geanta cu franjuri ca o divă

Geanta cu franjuri se va transforma ușor în arma secretă a oricărei fashioniste, însă trebuie să știi să o porți precum o divă, ca să profiți cu adevărat de toate atributele sale. Ține cont de recomandările noastre de mai jos și vei avea un stil ireproșabil!

În primul rând, nu e recomandat să asociezi franjurii cu un alt element care să conțină acest detaliu. Vei crea confuzie și vei încărca excesiv un outfit, ceea ce nu e de dorit. Așa că evită să porți geanta cu franjuri cu geci de acest tip, dar și cu pantofi astfel decorați. Niciuna dintre aceste alăturări nu se va dovedi de succes.

Vrei să scoți ce e mai bun din geanta cu franjuri? Asociaz-o cu o rochie acoperită de paiete pentru un stil glam sau la o ținută de cocktail. Apelează la o geantă de dimensiuni reduse și vei primi nota 10 la stil.

Geanta cu franjuri arată excepțional și în outfituri casual cu influențe rock. Îmbracă o pereche de jeans simpli, o geacă de piele cu influențe punk și încalță bocanci. Alătură acestei ținute draga ta geantă cu franjuri și efectul va fi atât de fresh.

 

 

Anii 90 sunt de asemenea o perioadă în care geanta cu franjuri se va integra precum un element original și inedit. Apelează de această dată la mom jeans, la un top scurt cu broderie (un omagiu adus epocii boho) și la geanta cu franjuri. Ținuta e una de-a dreptul fabuloasă.

 

 

Însă geanta cu franjuri se simte ca la ea acasă atunci când e vorba despre ținutele boho. O rochie lungă și fluidă, cu imprimeu floral și un strop de dantelă, o geantă cu franjuri și sandalele romane sunt o alegere ideală pentru această perioadă a anului, în care vremea se joacă plină de capricii cu noi.

Așa cum am văzut, geanta cu franjuri e acel accesoriu pe care să te bazezi în orice circumstanțe. Profită de farmecul ei și de potențialul de a scoate în evidență orice ținută și vei avea numai de câștigat! 


 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta