Direct la continutul paginii »

De ce să alegi produse Outlet în 2019?

  Înainte de a te opri asupra motivelor pentru care este recomandat să cumperi produse outlet în 2019, este important să știi ce este un magazin outlet. Acest termen se referă la magazinele care includ produse de la branduri sau case renumite, care vând soldurile rămase înainte de lansarea noii colecții, la prețuri mai mici. 

 Acest concept a început să se extindă tot mai mult în Europa în ultimii ani și a prins avânt și în România. Așadar, un magazin outlet este un magazin cu haine de firmă, în cadrul căruia găsești mereu reduceri. Magazinul outlet nu vinde produse defecte sau contrafăcute și nici produse second-hand. Iată de ce să alegi haine outlet în 2019.

Prețuri mici, calitate superioară

Magazinele outlet pun la dispoziția clienților produse de calitate superioară, de la branduri renumite, la prețuri mici. Hainele outlet sunt produse noi, cu etichetă, astfel că acestea au exact aceeași calitate ca și hainele din magazinele obișnuite ale producătorilor. 

 În general, în magazinele outlet se găsesc produse din surplusul de stocuri ale producătorilor, din colecțiile special confecționate pentru magazinele outlet, precum și din colecțiile din sezoanele anterioare. 

 Pentru a vinde produsele respective, acestea au prețuri reduse substanțial.

Produse unicat la prețuri rezonabile

În general, produsele unicat sunt extrem de scumpe, motiv pentru care acestea nu sunt accesibile oricui. Dacă le cumperi dintr-un magazin outlet, chiar și produsele unicat devin accesibile. 

 Poți găsi diverse produse unicat, din diferite categorii, la prețuri rezonabile. Spre deosebire de centrele comerciale, magazinele de tip outlet vând produsele cu reduceri de 30% până de 90% față de prețul obișnuit. 

 În magazinele outlet, se găsesc produse unicat din colecții mai vechi. De asemenea, unele produse care sunt vândute în magazinele outlet sunt special confecționate pentru aceste tipuri de magazine și astfel, acestea nu pot fi găsite în alte magazine.
Reduceri constante, nu doar în anumite perioade

Magazinele outlet au reduceri constante, nu doar în anumite perioade ale anului. În timp ce la un magazin obișnuit trebuie să aștepți finalul sezonului pentru a putea cumpăra produsele la reduceri majore, în magazinul outlet găsești întotdeauna produse la preț redus. Acest lucru se datorează faptului ca magazinele de tip outlet vând haine din colecții anterioare sau din alt sezon. 

 Pentru ca brandurile să performeze, producătorii sunt nevoiți să scoată la vânzare stocurile în exces pe care le dețin. De aceea, aceste stocuri sunt vândute în magazine outlet la prețuri mici, produsele având reduceri de 70% sau chiar mai mult.

 Haine pentru orice sezon

De la un magazin outlet, îți poți cumpăra haine pentru orice sezon. În general, găsești haine outlet din sezonul trecut, din colecțiile anterioare. Astfel, dacă mergi de câteva ori pe an la un magazin outlet, poți să îți îmbogățești garderoba cu haine de firmă, de calitate, pentru orice sezon

 Există momente când ai nevoie de haine din alt sezon, dar nu le găsești în magazinele producătorilor (de exemplu, atunci când te pregătești să mergi într-o țară tropicală și ai nevoie de un costum de baie, dar la noi este iarnă). Iarna cu siguranță nu vei găsi hainele de care ai nevoie pentru o excursie exotică. În schimb, poți să le achiziționezi dintr-un magazin outlet. 

 Există și situații în care vrei să te pregătești din timp pentru sezonul care va urma, pentru a evita aglomerația din magazine și prețurile exagerat de mari. În acest caz, magazinul outlet reprezintă spațiul în cadrul căruia vei găsi hainele pe care ai nevoie. 

Există numeroase avantaje de care beneficiezi dacă alegi să cumperi produse din magazine outlet în 2019. Nu numai că vei avea haine de calitate, create de branduri renumite, dar le vei cumpăra la prețuri foarte mici. În plus, ai ocazia de a cumpăra produse unicat, la prețuri rezonabile. 


 

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta