Direct la continutul paginii »

Cum să alegi un telefon de calitate la un buget limitat?

Poza stire 'Cum să alegi un telefon de calitate la un buget limitat?'
07 Aprilie 2020 0 comentarii

 

Recunoaște, nu mai poți trăi fără el. E primul obiect pe care îl atingi atunci când te trezești și ultimul pe care pui mâna înainte să închizi ochii. Suntem cu toții în aceeași situație, pentru că tehnologia ne-a adus toate aplicațiile de care am putea avea nevoie adunate într-un singur dispozitiv, de care nu vrem să ne mai dezlipim - smartphone-ul. 

Dar ce faci atunci când telefonul vechi se strică sau ai nevoie de un upgrade pentru a te bucura de și mai multă mobilitate, iar bugetul tău pare să nu fie de acord cu ideea ta? Cum poți avea și performanță, dar și costuri minime pentru o investiție într-un telefon mobil îți vom spune în cele ce urmează.

 

Prinde reducerile!

 

Cea mai isteață mișcare pe care o poți face este să „vânezi” momentul potrivit pentru a cumpăra un telefon nou. Îți recomandăm să urmărești evoluția prețurilor la produsele care te interesează pentru o perioadă, ca mai apoi să decizi care e cel mai bun preț pe care îl poți plăti pentru preferatul tău.

 

Poți găsi telefoane ieftine atât la campaniile de reducere de primăvară, cât și la începutul verii ori de Black Friday sau după Crăciun. Totul este să-ți alegi bine momentul și să ieși în câștig cu noul tău telefon mobil. 

 

PONT - așteaptă lansarea următorului model de telefon, pentru a-l cumpăra pe cel la care visezi la un preț mai bun, pentru că negreșit reducerea se va aplica, interesul cumpărătorilor fiind mutat către cel nou apărut pe piață.

 

Nu te ghida după prețurile marilor companii

 

Reclama. Acesta este secretul marilor jucători din piața tehnologiei. Vei fi surprins să afli că poți cumpăra un telefon cu aceleași specificații ca ale unuia lansat de o companie arhicunoscută, dar care se vinde pentru un preț mult mai avantajos. Marketingul a adus faimă doar unora dintre marile companii producătoare de telefoane mobile inteligente, dar asta nu înseamnă că toată atenția trebuie îndreptată către acestea, deși produsele lor sunt unele de top. Ceea ce vrem să-ți spunem este că te poți bucura de aceleași tehnologii fără să golești contul de economii. 

 

PONT - caută site-uri pe care poți compara specificațiile a două sau mai multe modele de telefoane de la producători diferiți și alege varianta cea mai avantajoasă pentru tine. Poți face economii de până la 50% din valoarea unui telefon lansat de marile companii.

 

Nu cumpăra un telefon doar pentru camera foto!

 

Știm, conturile de social media reprezintă prezentul și viitorul. Ce vrem să îți dezvăluim este că nu e neapărat ca un telefon să aibă un anumit număr de megapixeli la cameră pentru ca fotografiile tale să fie unele care să adune sute sau mii de like-uri. Mai degrabă ar fi inteligent să optezi pentru un smartphone care dispune de mai multe camere și lentile duale, dacă vrei ca pozele pe care le faci să stârnească multe reacții. 

 

PONT - chiar dacă telefonul pe care vrei să ți-l cumperi nu are o cameră ultra-performantă, selfie-urile tale pot fi în continuare apreciate dacă vei folosi o aplicație de editare foto.

 

Nu te lăsa furat de ecran

 

Auzi peste tot în ultima vreme de ecrane 4K pentru telefoanele mobile și vrei să tu să te bucuri de ele? Află că ochiul uman nu poate face diferența între 4K și 1080 pixeli atunci când vine vorba de ecranul unui telefon mobil. Mai mult decât să plătești în plus pentru o specificație care nu îți va aduce, realmente, niciun beneficiu vei mai avea de pierdut și pe partea de consum de energie. Bateria telefonului tău se va epuiza mult mai repede, iar tu nu vei avea, practic, niciun avantaj, investind într-un telefon cu ecran 4K.

 

PONT - Orientează-te, mai degrabă, către un display AMOLED, pe care îl poți găsi pe telefoane mult mai accesibile ca preț.

 

Acum, că știi cum poți face economii considerabile la achiziția unui telefon nou, îți dorim succes la cumpărături!


 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta