Direct la continutul paginii »

Cum alegi o firmă care face mobilă la comandă?

Poza stire 'Cum alegi o firmă care face mobilă la comandă?'
05 Mai 2019 0 comentarii

 

Alegerea mobilierului este un pas foarte important, dar care te poate pune în dificultate. Trebuie să îți dedici foarte mult timp pentru a cauta piese de mobilier care să corespundă gusturilor tale, dar și dimensiunilor camerelor în care vrei să le integrezi.

Cea mai simplă soluție este să găsești un furnizor de mobilier care lucrează pe comandă și poți căuta după firme cu cod caen 4711.

Dacă până acum nu ai colaborat cu nicio firmă care produce mobilă la comandă, e foarte probabil să ai multe semne de întrebare în legătură cu modul în care funcționează acestea și cu ceea ce trebuie să faci. Îți oferim câteva sfaturi pentru a nu întâmpina neplăceri atunci când vrei să îți faci mobila la comandă.

Ce avantaje are mobila la comandă?

Mobilierul realizat la comandă va fi exact pe gustul tău, pentru că firma producătoare îți va respecta fiecare dorință în detaliu. Tu vei decide care sunt materialele pe care trebuie să le folosească, ce culoare ar trebui să aibă, care sunt elementele de feronerie care se potrivesc. Cel mai important aspect este că mobilierul la comandă se va potrivi perfect spațiului pe care îl ai la dispoziție și totodată va fi realizat conform nevoilor și așteptărilor tale. Trebuie să iei în considerare că în acest fel poți ține sub control și bugetul alocat mobilierului.

Producătorul de mobilier mă poate ajuta și cu sfaturi?

Cu siguranță ai în minte foarte multe idei, însă în final ar trebui să te decizi cum ar trebui să arate mobilierul dorit. Poate că îți va fi greu să descrii în detaliu aspectul mobilierului dorit, însă ar trebui totuși să poți oferi o imagine de ansamblu. De ajutor sunt și fotografiile salvate de pe internet, care pot fi un bun punct de plecare. Producătorul va putea astfel să își facă o idee despre dorințele tale, iar mai apoi iți vor prezenta o ofertă. De cele mai multe ori aceasta înseamnă o randare 3D care te va ajuta să vezi dacă visele tale se potrivesc cu realitatea.

Mobilierul la comandă este mai ieftin decât cel gata făcut?

Un bun punct de plecare este să îți stabilești bugetul pentru achizitionarea mobilierului. în funcție de acesta vei putea primi o ofertă. Este important însă ca bugetul să fie realist, în concordanță cu numărul de piese de mobilier dorite, cu materialul din care vrei să fie realizate și cu obiectele de feronierie utilizate.

Cum alegi firma de mobilier la comandă?

Analizează cu grijă ofertele firmelor care produc mobilier la comandă, iar alegerea fă-o în mod cât mai cumpătat. Cea mai ieftină ofertă va fi mereu și cea mai atragatoare, însă în spatele unui preț mic s-ar putea ascunde o calitate îndoielnică. Caută cel mai bun raport calitate/preț, iar apoi încearcă să găsești pe internet păreri despre firma respectivă. Sunt ele pozitive? Atunci știi cu cine trebuie să colaborezi pentru realizarea mobilierului dorit. Poți cere sfaturi și recomandări și de la prieteni sau cunoștiunțe care au avut aceleași întrebări ca și tine și așa este mai simplu să iei o decizie corectă.

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta