Direct la continutul paginii »

Avantajele porților culisante în incintele industriale

Poza stire 'Avantajele porților culisante în incintele industriale'
29 Iulie 2020 0 comentarii

 

Porțile culisante sunt adesea utilizate în zonele industriale sau comerciale pentru că sunt cea mai potrivită soluție pentru deschiderile mari. Este vorba de una dintre cele mai moderne metode de acces în curte, astfel că au devenit o bună alegere și pentru spațiile rezidențiale, nu doar pentru incintele industriale. Porțile culisante asigură securitatea unei proprietăți și pot fi folosite, fără probleme, pentru spațiile de orice dimensiune. Dacă pui pe primul loc siguranța afacerii tale, iată câteva dintre avantajele acestor sisteme ingenioase:

Oferă mai mult spațiu

Porțile culisante oferă o arie mai largă de deschidere și mai mult spațiu. Astfel, în cazul zonelor industriale, locurile de parcare din imediata apropiere a porților nu sunt deloc afectate pentru că acestea nu se deschid în interior sau în exterior. Sistemele sunt ideale în mediile industriale sau comerciale și pentru că acolo pot intra și ieși din curte, ușor, mașinile de mare tonaj, fără să fie incomodate de porțile care culisează pe o șină și lasă intrarea descoperită.

Asigură o siguranță sporită

Aceste sisteme sunt potrivite pentru incintele industriale întrucât asigură siguranța și securitatea spațiilor. Porțile culisante sunt foarte greu de deschis, au foarte puține puncte vulnerabile, iar aspectul lor solid acționează chiar ca un factor de intimidare. Se comportă la fel indiferent de anotimp, astfel că păstrează zonele în siguranță pe tot parcursul anului. Mai mult, dacă au fost instalate și automatizări pentru porți culisante, sistemele se deschid ușor cu telecomanda din mașină, așa că autovehiculul nu va mai fi lăsat nesupravegheat cât timp se închide sau se deschide poarta de acces în incintă.

Au durabilitate ridicată

Unul dintre marile avantaje ale porților culisante pentru incintele industriale este durabilitatea pe care acestea o au datorită construcției lor robuste și materialelor din care sunt realizate, cum ar fi oțel sau aluminiu. Nu există riscul unei funcționări necorespunzătoare, coroziunii ori deformării din cauza condițiilor meteo nefavorabile sau loviturilor, astfel că porțile asigură o durabilitate uriașă, mai ales că și automatizările se realizează cu ajutorul tehnologiei de cea mai înaltă calitate.

Beneficiază de un design modern

Aspectul vizual al curții industriale va fi complet îmbunătățit cu ajutorul unor porți culisante moderne. Acestea imprimă o eleganță deosebită accesului în curtea sediului firmei, spațiului industrial ori locației unde sunt instalate. În plus, porțile culisante se pot adapta foarte ușor la dimensiunile dorite, ceea ce înseamnă că și designul lor poate fi personalizat foarte ușor, prin gravarea numelui sau logo-ului dorit. În acest fel, intrarea în sediul companiei va deveni o adevărată carte de vizită și va face o impresie foarte bună partenerilor de afaceri.

Au costuri mici de instalare și întreținere

Prețul montării unor porți culisante este mai mic decât pentru două porți batante, din punct de vedere mecanic și a componentelor necesare. Sistemele culisante sunt foarte avantajoase pentru deschiderile mari din zonele industriale, iar întreținerea lor în timp nu este una costisitoare. Datorită modului în care au fost concepute, porțile culisante se montează mai ușor decât alte tipuri, sunt sigure și fiabile.

Funcționarea lor este silențioasă

Porțile culisante oferă toate condițiile instalării în incintele industriale. Dacă vorbim de porți culisante autoportante, care nu au contact cu solul și nu există frecare, funcționarea lor este una extrem de silențioasă. Mai mult, nu se adună praf, noroi sau zăpadă pe șină, așa că porțile pot fi utilizate întotdeauna în aceleași condiții, indiferent de anotimp.

 

Porțile culisante reprezintă o variantă excelentă pentru spațiile industriale și comerciale întrucât oferă siguranță, securitate și durabilitate. Totodată, aceste sisteme asigură un design futurist intrării în curtea unei firme și permit utilizarea maximă a întregii deschideri. Mai mult, dacă sunt instalate și automatizări pentru porți, confortul oferit va fi mai ridicat, pentru că nu va mai fi necesară decât o simplă apăsare pe buton pentru a permite accesul.


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta