Direct la continutul paginii »

5 sfaturi pentru echiparea masinilor dedicate transportului

Poza stire '5 sfaturi pentru echiparea masinilor dedicate transportului'
01 Iulie 2020 0 comentarii

 

Achizitia unei autoutilitare poate fi inceputul afacerii tale de succes. Nu e nicio exagerare. Sunt cateva domenii de activitate in care vehiculul poate reprezenta sediul afacerii tale, oferindu-ti tot ce ai nevoie, fara a mai fi nevoie de un birou. Pe langa transportul de marfuri, o autoutilitara bine echipata te poate ajuta sa pornesti o afacere de prestari servicii. Un service auto mobil, un service de instalatii electrice, sanitare, interventii climatizare (HVaC) sau telecomunicatii sunt cele mai comune servicii pe care le poti oferi pe strada sau la domiciliu daca ai o masina echipata.  Pentru aceasta activitate pe roti, trebuie, insa, sa iti echipezi masina cu o serie de instrumente ajutatoare dar si sa iei o serie de masuri pentru eficienta.

Ai grija si asigura transportul

Autoutilitarele sunt produse, in special, pentru transportul de marfuri. Pentru o astfel de activitate, vei avea nevoie, in primul rand, de echipamente ce asigura marfa in timpul deplasarii. De asemenea, foarte importanta este asezarea pachetelor, respectand regula amplasarii celor mai voluminoase la baza, pentru a servi drept suport pentru altele mai usoare, pana in varf. Asigurarea marfii se face cu niste chingi speciale si scripeti, confectionati cu respectarea normelor in vigoare pentru transport. In functie de forma obiectelor transportate, cel mai des vei putea investi intr-o serie de echipamente care sa-ti vina in ajutor, cum ar fi ancorele sau scripetii cu chingi pentru incarcare, imobilizare in mers si descarcare.

Organizeaza manevrele de incarcare si descarcare

Succesul unui transport de marfuri depinde de primele manevre de incarcare, iar responsabilitatea ta se incheie doar dupa ce obiectele au fost descarcate, in siguranta, la destinatie. In functie de forma, volumul si tipul materialelor de transportat, acestea trebuie ridicate la nivelul benei, eventual cu ajutorul unui elevator special. Elevatorul te ajuta sa economisesti timp si sa protejezi energia si sanatatea soferilor si a angajatilor.

Investeste in rafturi eficiente

Atunci cand atelierul tau este unul mobil, organizarea este un element-cheie al afacerii. Spre deosebire de un service in care ai la dispozitie o multime de dulapuri si locuri de depozitat scule, in autoutilitara spatiul este limitat. Un sistem de rafturi realizate dupa forma vehiculului, in care volumul este utilizat la maxim, te ajuta sa gasesti, mai usor, uneltele de care ai nevoie. Compartimentarile trebuie gandite pentru a adaposti tot instrumentarul de care ai nevoie, pentru a-l transporta in conditii de siguranta si a ti-l pune la dispozitie cu usurinta pentru utilizare. In functie de domeniul de activitate, vei avea nevoie de zone mari de depozitare cu elemente de siguranta pentru transportul obiectelor voluminoase si de valoare, de cosuri de metal sau plastic rezistent, unitati de sertare si spatii de organizare a pieselor mici sau de bancuri de lucru de diferite dimensiuni. 

Apeleaza la specialisti

Pe Storevan, gasesti solutii optime de organizare a masinii adaptate la designul utilitarei, in functie de brand si model, rafturi auto, cutii pentru unelte, sisteme de asigurare a incarcaturii, portbagaje pentru plafon si suporturi de scara, inclusiv, pentru partile laterale. Pardoselile speciale sau anumite tipuri de capitonari sunt la fel de importante pentru manipularea si transportarea unor marfuri si instrumente de lucru in siguranta.

Personalizeaza masina pentru reclama

Deoarece afacerea ta este una pe roti, mereu in miscare, lipeste pe autoutilitara un autocolant cu o reclama care sa-ti descrie activitatea. Impreuna cu datele de contact, de mari dimensiuni, te vor ajuta sa devii cunoscut in comunitate. In lipsa unui sediu pentru preluarea comenzilor, adapteaza-te la tehnologie pentru a raspunde solicitarilor prin telefon, email sau conturi pe retelele de socializare.


Adaptarea autoutilitarei personale la specificul unei activitati de transport sau prestari servicii te ajuta sa pui bazele unei afaceri de succes. Cu cat vei avea bena mai bine organizata, cu atat vei reusi sa onorezi mai multe comenzi, iar o retea de clienti multumiti este cea mai buna reclama. 


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta