Direct la continutul paginii »

5 modele bizare de pantofi, pe care nu le-ai mai văzut înainte

Dacă pantofii cu toc curbat, cei accesorizați ostentativ, sau încălțămintea cu design atipic nu ne mai iau prin surprindere în diversitatea de modele disponibile pe piață, există anumite tipuri de pantofi care sunt absolut bizare. Copaci miniaturali, pantofi care imită copitele de cal sau pantofi sub formă de pești - toate aceste încălțări sunt preferate de către vedetele excentrice de la Hollywood, care își doresc să iasă în evidență la fiecare apariție a lor. Îți prezentăm și ție 5 de modele de pantofi bizare, pe care nu le-ai mai văzut înainte!

1. Pantofii-cactus  


Ai auzit până acum de pantofii-cactus? Se pare că aceștia sunt ultimul răcnet în materie de modă, făcând senzație printre vedetele din întreaga lume. 

Pantofii cu țepi au devenit extrem de populari atunci când marele designer Christian Louboutin a creat câteva modele absolut senzaționale. Potrivit lui, pantofii-cactus sunt item-uri esențiale pentru garderoba oricărei fashioniste. O astfel de pereche de încălțăminte poate ajunge să coste chiar și 2.000 de dolari, sumă pe care staruri precum Kim Kardashian, Victoria Beckham, J.Lo., Jessica Alba, Fergie și multe alte celebrități au oferit-o pentru a-și achiziționa pantofi cu țepușe. 

Poți găsi și tu modele inspirate din colecțiile marilor creatori de încălțăminte pe epantofi.ro.

2. Pantofii din sticlă

Îți mai amintești de condurii de cristal al Cenușăresei? Ei bine, se pare că aceștia au reprezentat obiect de stiudiu pentru cercetătorii de la Universitatea Leicester din Marea Britanie. Potrivit acestora, în viața reala, nicio Cenușăreasă a timpurilor noastre nu ar putea încălța pantofi din sticlă. Motivul? Aceștia nu ar putea susține greutatea corporală a unei persoane, fiind foarte fragili. 

Și totuși, pentru cei care nu cred în ”Visul spulberat al Cenușăresei” (așa cum se traduce studiul cercetătorilor britanici), designerii lumii moderne propun o nouă abordare a acestor pantofi speciali. Maison Martin Margiela este doar unul dintre designerii care au creat pantofi din sticlă, ideali pentru Cenușăreșele contemporane. 


3. Cizmele din bucăți de lemn 

Punem pariu că nu te-ai fi gândit vreodată că lemnul poate fi folosit și pentru realizarea articolelor de încălțăminte! Este drept că, pe vremea egiptenilor, lemnul era folosit pentru realizarea tălpilor de la sandale, însă având în vedere opțiunile limitate ale acelor vremuri, acest lucru nu ar trebui să te suprindă. Ce ai spune, însă, dacă ți-am zice că pantofii confecționați din bucăți de lemn încă se mai fabrică - ce-i drept, pentru colecțiile de modă haute couture - ? Iată o pereche de cizme cu design minimalist realizată din bandă adezivă și lemn!

4. Saboții cu toc curbat 

Un model de pantofi inspirați, parcă, din decadele trecute ale modei, sunt pantofii cu toc curbat. Deși criticii de modă îi consideră extrem de incomozi, acest detaliu nu i-a împiedicat pe designerii de haute couture să-i transforme în vedetele podiumului sezoane la rând. Dacă designul lor este sau nu atractiv, te lăsăm pe tine să decizi. 


5. Sandalele Evei

Dacă în Eden Eva ar fi purtat pantofi, cu siguranță că aceasta ar fi fost modelul lor! Sandalele a căror platformă este înlocuită de un șarpe în miniatură face furori printre vedetele de sex feminin și nici nu este de mirare, având în vedere designul lor inedit. Pantofii Evei sunt irezistibili, exact ca mărul din copacul vrăjit!

Tu ai purta astfel de pantofi? 


 

 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta