Direct la continutul paginii »

5 atuuri care te califică pentru jobul de model de videochat

Poza stire '5 atuuri care te califică pentru jobul de model de videochat'
16 Iulie 2020 0 comentarii

 

Te-ai hotărât să încerci un job în domeniul videochatului și te întrebi dacă ai calitățile necesare? Te vei bucura să afli că totul poate fi învățat sau perfecționat în această industrie dar, trebuie să fim sinceri, există câteva atribute care te vor scoate în față, dacă le posezi. Se fac destul de des angajări la videochat, deci nu ezita să obții un interviu dacă ai calitățile pe care le menționăm mai jos. Fără alte introduceri, iată care sunt cele 5 atuuri care te califică pentru jobul de model de videochat. 

Ai o atitudine deschisă/prietenoasă 


Cel mai important aspect al activității de videochat este să te faci plăcută, doar așa vei reuși să atragi și să păstrezi clienții pe perioade mai lungi de timp. Atâta vreme cât utilizatorii se simt bine în compania ta, vei avea mereu pe cineva în privat. Dacă întotdeauna ai fost sufletul petrecerii și ți-ai făcut prieteni incredibil de ușor, atunci probabil aceste calități se vor evidenția și în fața camerei. Mai mult ca sigur vei fi capabilă să vorbești cu oricine despre absolut orice! O atitudine deschisă și prietenoasă te va transforma într-un model extrem de versatil. 


Nu judeci/nu ai preconcepții


În primul rând îți va fi ție foarte greu să practici această meserie dacă ai o anumită părere preconcepută despre acest sector de activitate. Videochatul este o meserie ca oricare alta, este legală și aduce un serviciu extrem de necesar societății. Toată lumea își vinde timpul și abilitățile, la fel și modelele de videochat. Deși opinia publică susține altceva, nu e nimic greșit sau rușinos la această activitate. Dacă înțelegi că oamenii sunt diferiți și fiecare are propria poveste, vei putea să îi tratezi pe toți cu respect și înțelegere, chiar dacă nu vedeți lucrurile la fel. Și asta e ceea ce își vor dori majoritatea celor care intră cu tine pe chat. 


Îți plac oamenii


Acest aspect aproape că nu mai trebuie explicat. O persoană căruia îi plac oamenii trebuie neapărat să aibă un job în care să lucreze cu sau să ajute alte persoane, orice numai interacțiune să fie. Dacă și tu simți că-ți tragi energia din discuțiile și timpul petrecut cu alți oameni, acest fapt o să te propulseze pur și simplu în această carieră. Chiar o să te simți mai bine la finalul turei decât la început! 

Ești răbdătoare și îți place să asculți


Comunicarea nu presupune doar vorbitul! Poate că te regăsești cu totul în punctul mai sus menționat și interacțiunea cu alte persoane te umple de voie bună, dar oare acele persoane pot spune același lucru după ce interacționează cu tine? Dacă după ce vorbesc cu tine oamenii se simt obosiți, e probabil să ai câteva trăsături de vampir energetic. O comunicare reușită presupune și un schimb de energie. Tu dai atât cât primești? Cea mai rapidă metodă de a-l ajuta pe celălalt este să practici ascultarea activă și să nu grăbești procesul comunicării. Oamenii care intră pe platformele de videochat sunt de obicei persoane retrase și timide și va fi greu să le scoți la început din carapacea lor. Ascultă-i cu răbdare și interes și se vor deschide în timp. Ești jucăușă


Ultimul atu, dar nu cel din urmă, o personalitate ludică este necesară în acest domeniu. O să trebuiască să-ți construiești un personaj, să creezi povești și să pui în practică fanteziile urmăritorilor tăi pentru a avea succes. Ai avut mereu înclinație pentru scenă și ți-a plăcut să fii în mijlocul atenției? Vei avea parte de spectatori din plin în această meserie, ești în stare să-i distrezi pe termen lung? 


Dacă ai cel puțin o calitate din cele enumerate mai sus merită să dai o șansă acestui domeniu. Cine știe ce mai descoperi despre tine pe parcurs! 


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta