Direct la continutul paginii »

5 articole vestimentare care nu trebuie să lipsească din garderoba unui bărbat

 

De multe ori, atât femeile, cât și bărbații sunt în căutarea unor articole vestimentare cât mai versatile, care să se potrivească în mai multe contexte sociale și care să vorbească despre personalitatea lor. De exemplu, o piesă care poate fi integrată în mai multe outfituri, în diverse momente din viață, va fi preferată în locul uneia care se potrivește unui singur moment sau eveniment. 

Pentru că știm cât de important este să ai în garderoba ta articole pe care să le poți purta, cu puțină inspirație, în mai multe contexte, îți prezentăm 5 piese vestimentare cu care nu ai cum să dai greș, dacă le combini în feluri potrivite fiecărui moment: 

Cămașa

Fie că ești adeptul stilului casual, fie că ești orientat mai degrabă către stilul elegant, o cămașă simplă va fi întotdeauna binevenită în garderoba ta. O poți purta atât în contexte informale, cum ar fi la o ieșire cu prietenii sau la o întâlnire cu iubita, alături de o pereche de jeanși slim, cât și în contexte formale, cu un costum croit perfect. Îți recomandăm să te orientezi către o cămașă albă, clasică, piesa pe care o considerăm cea mai versatilă. Totuși, dacă ești în căutarea altor culori, poți să optezi pentru alte cămăși elegante simple BMAN pentru bărbați, alegând acea culoare care vorbește cel mai bine despre felul tău de a fi și despre gusturile pe care le ai în materie de haine. 

Blugii

Potriviți pentru toate stilurile, pentru toate gusturile și pentru toate anotimpurile, blugii vor rămâne întotdeauna pantalonii din garderoba unui bărbat care se pot asorta cel mai ușor. Îi poți integra într-un outfit casual, alături de un tricou simplu sau cu model, dar și într-un outfit smart-casual, împreună cu un tricou și un sacou. Negrul este cel mai ușor de combinat cu alte culori sau modele, iar croiala care avantajează, în cele mai multe situații, este cea slim fit. 

Tricoul

Fie că ieși la o plimbare în parc, fie că ai o întâlnire cu prietenii sau pleci în vacanță, tricoul rămâne piesa vestimentară cea mai versatilă pe care o poți avea în garderoba ta. Important este să găsești acele modele în care să te simți cel mai confortabil și care să poată fi ușor mixate cu alte elemente. De exemplu, poți include un tricou alb, simplu, într-un outfit pentru vacanța la mare, precum și într-o ținută smart-casual, când îl combini cu un sacou, jeanși și sneakeri.

Costumul

Chiar dacă nu ești neapărat adeptul stilului elegant, tot ai nevoie în garderobă de un costum pe care să îl porți la diverse evenimente care apar în viața ta, pentru că nu întotdeauna jeanșii și tricoul sunt alegerea perfectă pentru contextele ceva mai formale. Deși nu poate fi purtat la fel de des precum jeanșii sau tricoul, costumul rămâne o piesă adecvată mai multor tipuri de evenimente, pentru că poate fi ușor combinat cu cămăși de diverse culori, pentru a-l pune și a te pune în valoare. Clasicul costum negru, croit perfect și dintr-un material de o calitate foarte bună, te va scoate de multe ori din încurcătură, de aceea îți recomandăm să fii pregătit și pentru evenimentele mai pretențioase, chiar dacă stilul tău e unul casual. Un gentleman autentic știe să se adapteze și situațiilor care nu se pliază perfect pe stilul său vestimentar.

Cureaua 

Dintre toate accesoriile întâlnite în vestimentația unui bărbat, cureaua se află în mod sigur pe primul loc, pentru că este necesară și potrivită cam tuturor situațiilor și stilurilor vestimentare. Atât jeanșii, cât și pantalonii de la costumul elegant au nevoie de o curea simplă, de calitate, care să îi susțină și să îi pună în valoare. Pentru un plus de versatilitate, recomandăm alegerea unei curele negre, confecționate cu atenție. Pentru că da, cureaua, un detaliu vestimentar, poate face diferența: fie completând restul ținutei, fie stricând imaginea de ansamblu. 

 

Indiferent de stilul pe care îl preferi, articolele vestimentare prezentate nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Noi ți-am dat articolele, tu alegi modelele care vorbesc cel mai bine despre gentlemanul din tine!


 

0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta