Direct la continutul paginii »

Cele mai bune mașini rulate pe care le poți cumpăra acum

Poza stire ' Cele mai bune mașini rulate pe care le poți cumpăra acum'
25 August 2021 0 comentarii

 

Alegerea unei mașini rulate se poate dovedi o provocare dificilă, de multe ori, pentru că automobilul trebuie să îndeplinească o serie de condiții care îl fac dezirabil în ochii oricărui client. De exemplu, ar fi indicat ca mașina să aibă kilometri puțini, să fie impecabilă – atât la interior, cât și la exterior – și să beneficieze de dotări de top, dar să fie și accesibilă ca preț.

Dacă te interesează o astfel de achiziție, cu puțină răbdare și bunăvoință este posibil să găsești cea mai bună mașină rulată. Urmărește exemplificările de mai jos pentru a-ți face o idee mai clară asupra modelelor rulate pe care le poți cumpăra.  

Mercedes-Benz

Este cea mai de succes marcă auto, iar modelele pe care acest producător german le realizează sunt recunoscute oriunde ca fiind standardul care definește fiabilitatea, confortul, performanța și luxul. Automobilele Mercedes Benz second hand sunt alegerea celor care își doresc cea mai bună tehnologie disponibilă pe piața de automobile rulate, confort și calitate premium. Mai mult decât atât, fiabilitatea acestor automobile este legendară – indiferent de model, tehnologia și materialele încorporate sunt tot ce poate fi mai bun în industria automobilistică.

O altă mărturie a faptului că Mercedes Benz este marca de top în materie de automobile – inclusiv rulate – sunt numeroasele premii pe care compania germană le câștigă an de an. Astfel, în 2020 a fost declarată cea mai inovativă marcă auto, pentru că a încorporat 36 de inovații, precum: tehnologii plug-in hibrid, cu performanțe excepționale în ceea ce privește consumul de combustibil, asistență activă la frânare, asistență la schimbarea benzii de rulare sau sistemul 3600 de protecție a pietonilor. Din 2016 până în 2020 inclusiv, Mercedes Benz s-a clasat pe primul loc în topul valorii mărcilor auto, plasându-se pe locul secund abia în 2021, la mică distanță de Toyota.

DEKRA a premiat în 2016 modelele B-class, M-class, CLS și SLK ca fiind cele mai fiabile modele de automobile rulate pentru clasa din care fac parte. În 2019 și 2020, S-class și C-class au fost votate de către utilizatori ca fiind automobilele cu cele mai puține plângeri în ceea ce privește experiența în utilizare.

Range Rover

Land Rover și-a câștigat o reputație binemeritată prin lansarea pe piață a unor dintre cele mai stilate și luxoase SUV-uri 4x4. Range Rover este vârful acestui producător în materie de fiabilitate, datorită încorporării unor tehnologii inovatoare în sistemul electric și în cel de propulsie.

Unele probleme pe care le-au raportat cumpărătorii au fost legate de implementarea unor tehnologii noi legate de controlul emisiilor, transmisia automată/semiautomată, lucruri absolut normale în pofida numeroaselor teste efectuate înainte de lansarea pe piață și care sunt rezolvate în service-urile autorizate gratuit.

Audi

Este o marcă de lux deținută de grup Volkswagen și unul dintre producătorii cu o reputație extraordinară în ceea ce privește calitatea și fiabilitatea automobilelor pe care le lansează pe piață. Desigur, așa cum se întâmplă cu marea majoritate a producătorilor auto care aleg să inoveze permanent și să-și surprindă fanii cu noi și noi tehnologii uimitoare, în cazul Audi o parte din modele au fost reclamate ca având unele probleme în ceea ce privește sistemul de evacuare și sistemul electric. Cu toate acestea, nu a fost cazul de chestiuni majore, așadar nimic de natură a știrbi reputația acestui producător german.

BMW

BMW a fost dintotdeauna automobilul favorit al celor care își doresc o mașină luxoasă, confortabilă și cu certe veleități sportive. În general, problemele pe care le-au raportat proprietarii de modele BMW au avut legătură cu funcționarea defectuoasă a unor componente ale instalației electrice, a sistemului de iluminare, a martorilor din bord sau a aplicațiilor software – probleme care nu afectează, însă, confortul și siguranța deplasării.

Cea mai bună mașină rulată pe care o poți cumpăra este aceea care acoperă cele mai multe dintre pretențiile viitorului utilizator și care are acel „ceva special” de care te poți lipsi. Pentru siguranța investiției și bucuria utilizării pe termen îndelungat, este recomandat să alegi un dealer autorizat, care să poată garanta fiabilitatea automobilului achiziționat. Astfel te vei bucura de noua mașină pe tot parcursul utilizării acesteia.


0 comentarii

    Momentan nu exista nici un comentariu adaugat.
    Daca doriti sa adaugati unul, completati formularul de mai jos.

Spune parerea ta