Direct la continutul paginii »

DAZER - Aparat cu ultrasunete pentru indepartarea cainilor
DAZER este un aparat portabil ce indeparteaza cainii cu ajutorul ultrasunetelor si este folositor oricarei persoane care se teme de caini.
- Un led rosu indica faptul ca bateria este buna si DAZER-ul functioneaza.
- Carcasa este din plastic ABS.
- DAZER-ul este fabricat in Statele Unite ale Americii.
- Acest produs este foarte eficient de asemenea ca instrument de antrenament / dresaj si poate fi utilizat si in interiorul locuintelor.
DAZER emite sunete de inalta frecventa (25.000 Hz), care sunt percepute doar de caini si actioneaza cu eficienta buna pana la o distanta de aprox. 4-5 m. Reactia normala a cainelui este de a se opri si in multe cazuri de a se retrage. Utilizatorul indreapta aparatul spre cainele care se apropie si actioneaza succesiv butonul timp de 2-3 sec. Emisia de ultrasunete nu provoaca nici un rau fizic cainelui, ci un disconfort accentuat.
DAZER este conceput pentru a fi un ajutor in indepartarea cainilor agresivi sau in dresajul cainilor proprii.


PRET: 130.00 RON
Aceasta propunere de afaceri a fost accesata si de persoane care cautau: aparat dazer; dazer2 pret; aparat cu ultrasunete pentru Caini Dazer 2; dazer 2 preti; anticiini ultrasunete; dazer romania; dazer 2 pret; aparat dazer 2; aparat dazerII; preturi aparat dazer 2 ptr. caini; rau dazer; dazzer romania; dazer aparate anti caini ; aparat ultrasunete caini "de care" forum; vind dazer anticiini;

Alte anunturi gratuite Animale


  1. magneti de ridicare
    REMCAR SRL vinde magneti de ridicare permanenti,care pot ridica pana la 2000 Kg,electromagneti de ridicare care pot ridica pana la 42000Kg,travaerse echipate ...