Direct la continutul paginii »

Sempre Quartett - cvartet de corzi
Sempre Quartett ofera ambient muzical profesional pentru orice evenimente mondene sau cu caracter privat - nunti, botez, aniversari, ocazii festive, petreceri private - precum si manifestari de tip corporate - prezantari produse si servicii, lansare firma, team building, cocktail, dineuri, receptii, caffe-concert, vernisaje, conferinte, targuri si expozitii, spectacole, evenimente sociale, recitaluri private, la sediul firmei, spatiu liber sau orice alta locatie (muzica de divertisment, muzica ambientala sau muzica de film, repertoriu vast). Detalii la http://www.semprequartett.ro (pagina web si blog), si http://www.youtube.com/semprequartett. Pentru mai multe detalii referitoare la proiectele in derulare sau de perspectiva a ansamblului de corzi Sempre Quartett, sau pentru o oferta personalizata, dedicata evenimentului dumneavoastra special, poate fi contactata direct Marie-Jeanne MAI-ANTAL (mobil 0723137995, e-mail: info[AT]semprequartett.ro).


PRET: 400.00 EUR

Alte anunturi gratuite Cultura


  1. Statie si chitara bas
    Pachet format din statie cu tot cu boxa PEAVEY TBT 130 B.W. (pach doua intrari, equalizer, crossover, compresie de sunet) + chitara bas cu patru corzi SUZUKY ...
  2. Brevis Quartett
    Cvartetul Brevis se remarca prin prezenta scenica deosebita, interpretarea remarcabila si nu in ultimul rand, prin polivalenta stilistica.